![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
O,no właśnie ; d.Przypomniało mi się,że kiedyś kolega mówił,że tam nie lubi simsów,a,gdy do niego przyszedłem na chwilkę - kolekcja simsów xD
Ale zgódźcie się,że każdy "napalał się" na piętrowe łóżka,schody kręcone,nowe interakcje (psikusy np. śmierdząca bomba,rzucanie jajkami itd.),laski dla dziadków(specjalna zmiana z "laski dla dziadów" na "laski dla dziadków" dla theqatrick =.=),wózki niewiadomeczybędądoużytku i takie tam bibeloty i każdy chciał,żeby najpierw były Zwierzaki a potem Pokolenia.Teraz prawie wszyscy wyczekują na Pokolenia,będą mieli mega zaciesz jak będzie premiera tego dodatku i każdy wie,że będzie wymyślony przyjaciel,szkoła z internatem,wózki jeżdżące (!),wspomnienia z dwójki i wiele,wiele więcej rzeczy.Już nie ma takiej euforii jak "kiedyś" przy Zwierzakach,ne ? A tak w ogóle,to czekam na ten dodatek :> będzie bardzo ważny dla tych,którzy lubią grać wielopokoleniową rodzinką.Chociaż to jest takie ulepszenie podstawki - to wszystko powinno już w niej być.Lepiej późno niż później czy tam wcale ;x Jeszcze ta premiera Zwierzaków w październiku.Przydał by się potem dodatek/akcesoria o pogodzie :) Trochę by się głupio i monotonnie zrobiło,gdyby cały czas na spacerze z psem i dzieckiem była słoneczna pogoda,ne ? ^ ^ . Następnie na pewno będzie cos z biznesem/hazardem tak jak w dwójce. ITD. : D |
"laski dla dziadów" ee... brak tolerancji?
|
Gdzie Ty tu widzisz brak tolerancji? Dziadkowie są dziadami. Może to określenie nie jest miłe, ale prawdziwe.
|
@theqatrick
Dobrze,niech Ci będzie.Poprawione =/= |
Cytat:
Zgadzam się z tym co tam wcześniej ktoś pisał, że taka euforia "O! Dlaczego jakieś durne pokolenia przed zwierzakami!" a teraz się wszyscy tak nakręcili ;D |
Heh...mój chłopak i brat ciągle mi powtarzają,że Simsy to gra dla dzieci a sami grają w dziecinne gry: chłopak grywa w Metina lub Moja Farma na nk,a brat gra obecnie w Symulator Farmy i Odpicuj swoją brykę.....
Przy tym Simy wydają się takie dorosłe.... Szczerze jakby był wybór Pokolenia lub Zwierzaki-co wydać pierwsze,wolałąbym Pokolenia nawet gdybym nie widziała żadnych recenzji.Poprostu zwierzaki nigdy mi się nie podobały jako dodatek i cieszę się,że Pokolenia wychodzą piewsze. Najpierw stworzę sobie cud rodzinkę,odchowam kilka pokoleń a potem w nagrodę moje simowe dzieci za uszczęśliwianie mnie dostaną zwierzątko:) |
A więc "plan" EA (jeżeli był) to się nie uda raczej : s
|
Co nieco o systemie wspomnień - klik!
|
Cytat:
|
Ja też bardziej czekam na zwierzaki. Zgadzam się z przedmówcą. Mało informacji, więc nie ma czym zacieszać.
To, że ludzie uważają TS za dziecięcą grę jest już stereotypem. Każdy boi się przyznać i tyle. Cieniasy ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:20. |