TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Beatrice 11.06.2011 15:49

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał nmin (Post 1404990)
Tylko kasa? Bo wydają dodatki co pół roku, a nie co kwartał? Gdzie jest jakikolwiek sens w tym, co napisałaś? W czerwcu wyszły Pokolenia, niektórzy jeszcze nawet nie zdążyli dojść po nie do sklepu, a Ty piszesz, że EA chce tylko kasy, bo nie wydaje kolejnego dodatku dwa miesiące po wcześniejszym, tylko co pół roku...?

Program "2 dodatki na rok" nie każdemu odpowiada, ponieważ nie każdy fan kupuje wszystkie dodatki, bo najzwyczajniej mu nie odpowiadają, szybko się znudzą albo dużo kosztują... Nie każdy śpi na forsie, żeby se kupować wszystko co wyjdzie. Dalej trzymam się swojego zdania, że najbardziej się liczy właśnie budżet, a nie oczekiwania nasze. Oni dobrze wiedza czego chcemy, ale robią tak jak im wygodniej. Czemu nie dali do Pokoleń kąpania dzieci w wannie albo innych bzdetów ? Bo po co. Nie mamy nie wiadomo jakich wymagań przecież. Zrobią byle co, byleby wyszło i kasę zgarnąć. I z całym szacunkiem, ale nie kłoć się, że tak nie jest.

Karel13 11.06.2011 15:57

TheSims3Fan:

Gdybym to nagrywał ja to zapewne byłoby lepsze ;P.

miłośniczka zwierząt 11.06.2011 17:16

cóż szczerze to i tak, pewnie zwierzaki jak każdy dodatek do the sims 3 będą miały błędy mniejsze albo większe ale , będą .

Verdi 11.06.2011 17:22

Cytat:

Napisał miłośniczka zwierząt (Post 1405116)
cóż szczerze to i tak, pewnie zwierzaki jak każdy dodatek do the sims 3 będą miały błędy mniejsze albo większe ale , będą .

Niestety, można to przewidzieć. Błędy były, są, i będą. Nie ma co liczyć na ea, że postara się w Zwierzakach zrobić tak, żeby było idealnie. To przerasta ich siły. Nie przykładają się do pracy, leniuchy ;)

Karel13 11.06.2011 17:29

To ich nie przerasta, mogliby zrobić coś super. Nie chodzi o to, że im się nie chce tylko o to, że: ,,Po co mamy się narobić, jak na niczym możemy zarobić?".

nmin 11.06.2011 17:54

Cytat:

Napisał Beatrice (Post 1405107)
Zrobią byle co, byleby wyszło i kasę zgarnąć. I z całym szacunkiem, ale nie kłoć się, że tak nie jest.

A czy ja się kłócę, że tak nie jest? Akurat tego nigdzie nie napisałam. EA nie jest wielką organizacją charytatywną, tylko firmą, która chce zarobić na swoich produktach i nie przykłada się, bo wie, że i tak je sprzeda.

Verdi 11.06.2011 18:16

Cytat:

Niestety, można to przewidzieć. Błędy były, są, i będą. Nie ma co liczyć na ea, że postara się w Zwierzakach zrobić tak, żeby było idealnie. To przerasta ich siły. Nie przykładają się do pracy, leniuchy :)
Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1405120)
To ich nie przerasta, mogliby zrobić coś super. Nie chodzi o to, że im się nie chce tylko o to, że: ,,Po co mamy się narobić, jak na niczym możemy zarobić?".

Podkreślone zdania z wcześniejszej wypowiedzi to ironia. W rzeczywistości uważam, że stać ich na przyłożenie się do pracy, ale wolą włożyć minimalny wysiłek w pracę, a i tak zarobić niezłą sumkę za to, że już wcześniej będą wychwalać dodatek, zachęcając przy tym fanów simsów do niecierpliwego oczekiwania. Tym sposobem chcą przyciągnąć uwagę na siebie, zrobić wokół siebie trochę szumu, sprawić, by fani w czasie premiery rzucili się do półek w sklepach i kupili produkt. Dlatego też stopniowo pokazują różne nowe informacje na temat dodatku. Bo jeśli co jakiś czas wspomną coś nowego o Zwierzakach, to ludzie tak szybko nie zapomną o EA.
Mam nadzieję, że dodatkowi nie będzie można nic zarzucić, wszystko będzie działać dosyć sprawnie, ale nie należy też ekscytować się na zapas, by potem przypadkiem nie żałować. Tyle, że akurat przy Zwierzakach większość fanów będzie zadowolona, bo w życiu simów zawsze znajdzie się miejsce na milusińskiego pupilka. :)
Nie trzeba być też pesymistą, bo po co sobie psuć humor? Na razie nie ma też co gdybać. Zobaczymy, jak będzie się grało po premierze dodatku. :P

TheSims3Fan 12.06.2011 07:30

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1405108)
TheSims3Fan:

Gdybym to nagrywał ja to zapewne byłoby lepsze ;P.

No pewno. Ja to bym wolał byc na tych targach :D

Spectrum 12.06.2011 07:45

Obejrzałem ten filmik z Cas'u wiem, że to na kaonsole ale z tego co zdołałem się dostrzeć koty ładnie się prezentują np maine coon

Chiyano 12.06.2011 10:13

A widzieliście nowy screen ?
http://www.simy.pl/uploads/pics/06_32.jpg

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:21.