![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
1. Wpisujesz kod: TestingCheatsEnabled true, i możesz przesuwać dowolnie paski potrzeb. Jeśli chcesz, by potrzeby nie spadały, to klikasz z SHIFT'em na skrzynkę pocztową i wybierasz "Potrzeby statyczne".
2. Chyba nie, a przynajmniej się z czymś takim nie spotkałam. 3. Nic. Możesz wchodzić na podwórka niezamieszkanych ( i zamieszkanych też) domów i się tam kąpać w basenie.... 4. Nie do końca rozumiem pytanie, ale 64x64 to maksymalny rozmiar działki, nie ma większych. |
Serdeczne dzięki.
ad.4 Chodzi o to, że na okienku parceli 64x64 nie są zaciemnione wszystkie kratki więc myslałem, że można mieć jakieś 80x80 ^^ Szkodaaa..... A gdzie są zapisane gry z miastem, rodziną, osiągnięciami żebym cały folder sobie zabezpieczył czy wrzucił np. po przeinstalowaniu? |
Cytat:
|
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce i czy pytanie nie padło, jednak proszę o pomoc.
Pobrałam domek (od Anulaa89). Niestety gra nie chodziła mi po tym zbyt dobrze i usunęłam go z Folderu. W grze go nie ma, ale obiekty z niego pozostały. Nie ma ich w lancherze. Brakuje mi pomysłu gdzie mogę je znaleźć i jak usunąć. Pomóżcie:) |
Obiekty zainstalowały się do folderu DCCache. Jeżeli nie masz innych dodatków w formie sims3pack, to możesz po prostu usunąć cały ten folder.
|
No właściwie mam całkiem sporo takich dodatków. W tym folderze dziwnie to wygląda, ale pokombinuje. Dzięki!
|
Można mieć większy rozmiar parceli (jak większy to nie wiem) ale można używając Awesomemoda - wpisujesz specjalny kod i dodaje się nam w edycji miasta nowy rozmiar.
kicaj0303 możesz podać mi nazwę domu? A apropos to każdy jest testowany na świeżej grze i nie miałam nigdy problemów z działaniem. Moja gra chodzi bardzo dobrze :P Jeżeli masz słaby komp to może był po prostu przeładowany dodatkami z netu i dlatego taki problem wyniknął. |
Anulaa89 "Stary dąb" bodajże. Domek jest śliczny i nie mam do niego zastrzeżeń;) Po prostu moja skrzynka jest przeładowana dodatkami i ta masa, która doszła z domku przepełniła czarę goryczy:D Chciałam jakoś część usunąć, a część zostawić ale chyba usunę wszystko i poczekam na nowego pc'ta.
Szkoda:( |
o co chodzi z błędami zapisu nr.12,15 ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20. |