![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
No tak.Najlepiej,jakby pokazali,(gdy już skończą oczywiście) takiego zwierzaka,jakiego byśmy mieli w tym dodatku.Oczywiście na PC.
A co do Pokoleń,przypomniało mi się jak się droczyłem z Bluszczykiem o Psota XD I tak tam połączone zwierzątka ;x (PS OT - PieS - kOT xD).A jednak jest ten zmyślony przyjaciel,który wygląda jak laleczka "Czaki" ;d Na miejscu dzieci-simów bałbym się tego pajaca.A ktoś tu pisał,że będzie lalka jakaś XD Taka barbie i,że będzie można z nią romansować potem ^ ^ ...Byłyby malutkie Barbiątka :l |
Cóż, ja bym chciała żeby dodali coś takiego, że każdej rzeczy trzeba się nauczyć. Owszem, jazda samochodem jest. No ale każdy sim od początku umie pływać, umie obsługiwać komputer i wiele innych rzeczy. Fajnie jakby oni musieli się trochę tego poduczyć, zanim będą to robić. Albo kupią nowy telewizor i teraz na początku nie orientują się z pilotem. Takie realistyczne ;)
|
Cytat:
|
to już było obrzydliwe/niesmaczne
|
E, no mogliby przez przypadek włączyć jakiś straszliwy horror i uciec z krzykiem. To bardziej w stylu EA, tak mi się wydaje. Ale podoba mi się podejście Patryka :P
|
Cytat:
|
Albo ktoś robi psikus lub nie umie sterować pilotem i włącza się obraz z Justinem Bieberem XD Ja bym wiał jak szalony ;c
|
Myślę że to byłaby już przesadą już i tak ta gra jest realna. jak dla mnie podoba mi sie to że będzie nauka jazdy samochodem i nic więcej tej grze nie potrzeba jak, na razie im będzie ta gra realniejsza tym będzie się szybciej nudzić.
|
Taaa, już widzę rozterki Sima: ej, no dlaczego ta instrukcja jest tylko w języku swahili? :D
Wpadłam właśnie na pomysł wcześniejszych emerytur dla sportowców i wojskowych w TS3, choć nie wiem, czy teraz jest sens o tym pisać. Z drugiej strony, skoro nie dodają nowej okolicy, mogliby dać taką możliwość. A mam już całkiem konkretny pomysł, jak miałoby to wyglądać... |
@Porando - taaak! taaaak! Stworzył bym nie Psota, ale Kojąka ( KOt - paJĄK )
Ja chce te super stylowe fryzurki |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:04. |