![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Tak czytam, ryba śmierci, kwiat śmierci, mroczną częśc tych Simów zrobili twórcy tym razem. :)
|
Cytat:
Mam pytanie z dziedziny kolekcjonerstwa.Moja mloda simka od dziecka zbiera kamienie. Umie juz robic szlif krysztalkowy. Z wiekszosci nie da sie zrobic nic - np mala skalka kosmiczna. Czy potem mozna z nich cos robic? I jeszcze jedno, co mozna zrobic z przetopionymi sztabkami? Mialam sztabki zelaza, srebra, zlota ale sprzedalam bo nic innego sie nie dalo. Ma ktos wiecej doswiadczenia? |
kwiat śmierci jest potrzeby jeśli smierc z kosa do ciebie zawita to mozesz mu ten kwiat wreczyc i da ci spokuj. ponawiam pytanie co z ta moja logika i graniem w zawodach z najleprzymi bo mam juz 10 poziom a nie znalazlam nikogo z kim mogla bym sie zmierzyc. (zmieniłam tez cechy mojego sima moze to dlatego juz nie pokazuje sie ta opcja)
|
Ze skałkami kosmicznymi to jest opcja : analizuj. Potem Ci sie wpisuje w wyzwania ile masz zanalizowanych skałek. A jeśli dużo szlifujesz to potem jest bodajże jeszcze szlif markizy. A ze sztabkami to też nie wiem co się robi.
|
Kolejne pytania.
Czy można jakoś ustawić żeby nie przyjeżdżał po sima samochód do pracy jeżeli ma swój samochód ?? Jak zostać w szpitalu na dyżurze ?? Mojej simce niekiedy wyświetla się informacja że musi zostać dziś w pracy bo ma dyżur. Jak zostać klikam na szpital i nie ma tam nic. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie , nie musisz kupowac ziemi , roslinka sama rosnie z swoja ziemia
|
Czy nastolatka może być z młodym dorosłym/młody dorosły z emerytem/dorosły z emerytem?
|
Sądzę, że nie. Nie wiem nawet czy nastolatki mogą być ze sobą, bo od kilku simowych dni próbuję zeswatać pewną parę i nic. Nie ma nawet opcji "pocałuj", chociaż są najlepszymi przyjaciółmi na zawsze.
Jeśli chodzi o dorosłych i młodych dorosłych powiązanych z emerytami, to jak najbardziej mogą być razem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:23. |