![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Szukałem :p a co mam zrobić by gra dobrze działała czyli dało się zapisać grę ?
|
Żeby chronić się przed błędami zapisu, często zapisuj grę, ale opcją "Zapisz jako.."- gdzieś czytałam, że to lepiej + ja staram się za bardzo nie grzebać w grze za pomocą kodów. Nie wiem, czy pomoże to coś na błędy zapisu, ale ja po prostu tak mam i już : D
|
@sebi27
Kiedy tylko pojawia się błąd, zapis gry jest zapisywany do folderu z rozszerzeniem .bad. Jeżeli znajdziesz go w swoim folderze Saves, usuń ten folder przed kontunuowaniem. Błąd 12 tak jak mówi Irreplaceable to błąd Zapisu świata, mozna spróbować go rozwiązać w ten sposób: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytaty pochodzą z mojego bloga - tam znajduje sie również obszerniejsza informacja na temat błędów. @kicaj0303 Tak tak Stary Dąb jest bardzo ciężki dla gry, bo ma dużo CC no i jest na dużej powierzchni. Z mojej strony dodam, że zawsze sprawdzam domy w grze i programami Delphy's Sims 3 Pack Cleaner oraz Dashboardem :). Skoro mówisz, że masz przeładowaną grę dodatkami to to może byc przyczyna niestety. |
Grałam sobie dzisiaj w Simsy, wszystko pięknie cacy. Zrobiłam domek, włączyłam już normalnie tryb życia, adoptowałam psa i zmieniałam go sb w CASie, a tu oczywiście grę przerwało. Na szczęście zapisałam moje dzieło także stratna nie jestem. Ale. Dałam sobie spokój z grą na tamten moment. Teraz wchodzę na kompa, chcę pograć, a tu lipa. :( Launcher się nie włącza. Mógłby ktoś mi coś poradzić? Będę wdzięczna.
|
Włącz grę z dysk z simsami-Electronic Arts-The Sims 3-Game-Bin-TS3W
|
Działa. :) Dzięki wielkie.
|
Nic z propozycji rozwiązania problemu nie pomogło go rozwiązać :(
|
Mój problem wyglada następująco. Chodzi o okulary które zamiast na nosie są .... niżej :P
Jest tak ze wszystkimi okularami o.O http://img507.imageshack.us/img507/8...eenshot329.png edit: problem już rozwiązany, ponieważ simkę robiłem już trochę i uzywałem slidera na wysokosc okularow, ostatnio go usunalem co jak widac spowodowalo mi ten blad:D |
"Nie znaleziono danych gry The Sims 3. Narzędzie Stwórz Świat - Beta może nie działać prawidłowo" ? Ktoś wie co mam zrobić ?
EA w ogóle nie postarało się nad Sims 3. Fatalne błędy, bugi w grze, awarie itp. BEZNADZIEJNIE im wyszło Sims 3 pod względem działania. Pomoże mi ktoś do 2013 roku ? |
Simsy przycinają się.
Otóż dzisiaj ponownie zainstalowałam podstawkę do trójki. Niestety, gra przycina się (wiecie, takie króciutkie "zamrożenie"). W sumie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że jeszcze niedawno miałam podstawkę + 3 dodatki i gra chodziła idealnie.
A więc - wie ktoś może co jest tego powodem? A może to normalne (na komputerach się nie znam, przyznaję)? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:21. |