TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Porando 26.04.2011 14:23

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Mi się podoba ten kucyk dla dziewcząt i te dłuższe włosy dla chłopaków ^>^

kaka123 26.04.2011 15:18

Ja tak bardzo się skupiam na nowościach, że nawet nie wiem o jakich fryzurach piszecie ;)
Kurdybanek. Jak Ty sobie Kojąka wyobrażasz? Zaciekawił mnie Twój pomysł. Mogliby pozwolić nam na dowolną mutacje z wybranymi zwierzętami. Np. Sima z koniem, kota z psem.

Searle 26.04.2011 15:44

Przestańcie już o tych mutantach pisać, bo aż się niedobrze robi, jak to sobie wyobrażam.

anie_1981 26.04.2011 16:56

To temat o Pokoleniach, a piszecie o zwierzakach... No co do mnie to naprawdę, gdyby dali informacje o zwierzakach, to bym się bardziej na zwierzaki napalała, ale z braku informacji, nie mam się na co napalać. Oczywiście wolałabym najpierw zwierzaki. Ale o tym pisałam już... jakiś milion razy :D

Co do systemu wspomnień, to mnie to nie kręci. W dwójce to mnie nawet denerwowało :P No ale w sumie to ten system wspomnień jest mi tak obojętny, że ani się nie cieszę, ani nie wściekam, że będzie :D

miłośniczka zwierząt 26.04.2011 17:24

Ja tam lubiłam te wspomnienia w the sims 2 i zanim kupie pokolenia pewnie minie trochę czasu bo planuje kupić jeszcze po zmroku i akcesoria impreza w plenerze . Mam nadzieje że przyłożą się do tego dodatku i nie będzie w nim za dużo błędów.

Saheli019 26.04.2011 17:32

Kojąka sobie wyobraziłam jako pająka z głową kota....fajnie by wyglądał,ale mutacje człowiek-zwierze....brrr jak z jakiegoś s-fi....

Anie ty już masz swoje pokolenia:) Chyba żaden z graczy nie ma tak pokoleniowej rodziny jak twoji Bardowie:)

Levkoni 26.04.2011 17:44

Ja też się nie napalam na system wspomnień. Dla mnie by wystarczyło coś w rodzaju tego, co było w TS2 bez żadnego albumu, zdjęć, tylko ikonki symbolizujące konkretne wydarzenia, ale żeby te wspomnienia miały większy wpływ na grę, żeby simowie o tym sobie przypominali w przyszłości, wypominali czy śnili o tym. Ten album to ciekawe rozwiązanie, ale moim zdaniem niepotrzebny bajer :D

Porando 26.04.2011 17:51

Taa...Ja czekam na Pokolenia i mogę robić przez wakacje i 10 pokoleniową rodzinkę :D A potem kupię Zwierzaki jako nagrodę za to,że tak fajnie się "chowały" te simy i dawały mi tyle ""radości"" <(^. ^)> Tak to robiłem jednego sima i dawałem życie epickie.Wysyłałem na Podróże itd. Zbierały fajne rzeczy i w ogóle na jednym simie się koncentrowałem.A po Pokoleniach już będzie inaczej ;p tylko żeby tego nie spierniczyli (._.)

ultraviolence 26.04.2011 17:55

Cytat:

Napisał kaka123 (Post 1387515)
Ja mówię poważnie. Wiem, że nie zrobią morderców, ale chciałabym.

Zmieniłabyś zdanie, gdyby ten "morderca" zaciukał Twego ulubionego sima :D W sumie pomysł całkiem niezły, ale raczej nie ma szans na jego realizację.

kaka123 26.04.2011 17:57

Nawet zapomniałam, że to temat o Pokoleniach :) Ja nie grałam nigdy większą niż trzypokoleniową rodziną. Tak samo jak Porando na epiku grałam i robiłam sobie jednego lub paru simów.
Searle, ale mutanty są takie cudne i pełne uroku, że nie da się o nich nie gadać.
Helena, co Ty cały temat czytałaś? O tym było dawno. Mój sim byłby mordercą, więc nikt nie miałby z nim szans.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:01.