![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
A tak do tematu: konie to nowość w The Sims. ;) Dlatego wiele osób czeka na to, by je wypróbować. Widzę, że niektórzy już zaczynają odliczanie dni do premiery :D Mnie, oprócz w ogóle zwierząt, interesuje wygląd nowego miasta i te parki dla zwierząt. Ciekawe, jak ea to przygotowała? Czy na odwal, czy się trochę postarała? |
Podsumowanie, co narazie wiemy o TS3 Zwierzaki:
http://www.simowie.info/News:Co_nowe...akach_12.06.11 |
@up
kurczaki ;(! będę musiał kupić kolekcjonerską, bo dużo innych małych zwierząt będzie ;/ zawiodłem sie na EA żdziera kasę an tym dodatku. no trudno pewnie ok 150 zł będzie trzeba wydać aby mieć więcej zwierząt (zdenerwowałem się ) |
Taaa, inne zwierzęta w kolekcjonerskiej. Może się skuszę, jak jeszcze dadzą do niej gryzonie ^^
|
Kolekcjonerskie to nie znaczy chyba, ze będa w edycji kloekcjonerskiej, tylko, ze będzie mozna je kolekcjonować jak np. motyle czy zuki...
|
Wyraźnie jest napisane, że jaszczurka (kolekcjonerska), żółw (kolekcjonerski). Gdyby chodziło o edycję kolekcjonerską , nie odmieniali by słowa. Także zgadzam się z Mamełe, te zwierzęta będzie można znaleźć i kolekcjonować.
Szkoda , że nie wspominają nic o gryzoniach. Miejmy nadzieję, że jednak będą ;) |
Cytat:
|
Tu nie chodzi o to, że te zwierzęta będą w edycji kolekcjonerskiej, tylko będą do kolekcjonowania. Nie mogą dodać do edycji kolekcjonerskiej dodatkowych zwierząt z dodatkowymi interakcjami, tak samo jak w storze nie dodają takich przedmiotów, które wprowadzają całkowicie nowe działania.
|
To bardzo fajnie, że te zwierzątka będzie można znajdować i dawać do np. terrarium. Czekam jeszcze na jakieś informacje o chomiczkach :)
|
Karel13
Zabaczymy jak to będzie z tymi zwierzaczkami mam nadzieję że one będą w normalnej edycji dodatku Zwierzaki a nie w kolekcjonerskiej ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:27. |