![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
jest jakiś kod, żeby przyśpieszyć trochę studia? żeby jak jest się np. na 1 roku być na 5? jak tak to jaki?
|
kodu raczej nie ma - zabawa polega na tym, żeby przejść przez te studia.
I nie ma piątego roku :P |
Można użyć boolPropu i od razu mieć egzamin końcowy z wyróżnieniem :P
Tylko niestety nie pamiętam już jak nazywała się ta opcja. Wiem, że coś Spawn/ |
Cytat:
http://www.forum.thesims.pl/showthre...eszy%E6+studia |
Dobra moja kolej
Mam już NS na komputerze i już mam pytanie ale zanim je zadam to czytałem chyba z trzy takie tematy i się coś dowiedziałem mi chodzi o Cheeerlederki. W jednym temacie się dowiedziałem,że można się dostać w innym,że nie a w jeszcze innym temacie,że nikt się nie dostał do Cheerlederek. Stąd pytanie za 100 simolenów. Czy to jakieś banialuki panów z EA czy nie (moja simka przy pomocy lalki voodoo się zaprzyjaźniła i nie ma opcji poproś o wstęp czy jak to tam) Drugie pytanie za 200 simolenów. Czy jest jakiś kod co zatrzymuje czas odliczania do egzaminów bo nie dawno moja simka skończyła 1 rok i zaczęła drugi rok (Biologia). Bo obawiam się,że nie zdążę wszystkiego odkryć i będę musiał ponownie za pomocą kody jeszcze raz wysłać. z góry dzięki |
1.
Z lalką Voodoo powodznia ;D Musisz zaprosić wszystkie (cale stowrzyszenie) 2. Kodu nie ma |
Rozumiem,że tak jak w przypadku tych z lam ale u mnie tylko jedna biegnie w akademiku.
|
Gratki Remus
Dobra a propo tematu jedź na parcele publiczną i zaczekaj a napewno się pojawią |
Cześć.
Nie wiem kto mi pomoże ale moje pytanie pasuje tu. Posiadam parcele publiczną małą galerie w LP (jest w skryni domu) i czy mogę zatrudnić studenta do biznesu czy jest taka możliwość. |
witam .Mam pytanie,jak chce wyjsc z gry to gra zpisuje mi sie ok 15 min czy to jest normalne czy musze cos zrobic .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:19. |