TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

kubuss 03.08.2013 22:40

Odp: Forumowa Mafia

John zaśmiał się - Ciasny ale własny.
Coraz bardziej odpowiadało mu towarzystwo Dona.
- Mówisz że z Ziemi? To dobrze nie zdzierżyłbym znajomego kosmity. - zaśmiał się pod nosem - Ja też jestem z Ziemi!
- Czym się zajmujesz, bo nie pytałem, masz tu jakieś zajęcie?

Malfurion 03.08.2013 22:47

- ja? jestem rezyserem, ale nie krece filmu na atlantydzie - usmiechnal sie.
- to moja pasja - mowil z przejeciem, a wzrok skierowal na jakims obiekcie znajdujacym sie za johnem.
- jestem tu w celach naukowych. z wyksztalcenia inzynier genetyczny- wzial kolejny lyk i spojrzal na kubussiniego

kubuss 03.08.2013 22:51

- Człowiek z pasją. Podoba mi się. Coraz mniej takich ludzi.
John zauważył wymijający go wzrok.
- Zainteresowało Cię coś? Śmiało, jak chcesz to pytaj, sam się do końca tu jeszcze nie odnajduję.
Wziął łyk i dodał.
- Inżynier genetyczny, penie masz sporo roboty?

Malfurion 03.08.2013 22:58

- nie nie, zamyslilem sie poprostu. - odparl.

- o to chodzi, ze nie. jutro moze zaczne cos robic- wzruszyl ramionami.

- a ty czym sie zajmujesz? a nie, ty jestes kartografem przeciez! - po raz kolejny zasmial sie i wzial lyl. nie zorientowal sie nawet, z
e wypil caly trunek jaki znajdowal sie w kieliszku.

kubuss 03.08.2013 23:07

Kubussini wstał i dolał trunku w dwie szklanki.
- Jak na ironię też jestem inżynierem tylko w dziedzinie geografii. Aktualizuję mapy w mojej pracowni w budynku dowództwa. Jak się okazało, posiadamy sporą spuściznę nieaktualnych map po Pradawnych. - zrobił pauzę, po czym dodał ze śmiechem - Częściej mnie nie ma niż jestem w tej pracowni.

Oboje wzięli po łyku, wypijając drugą, trzecią i kolejne szklanki wypijając całą butelkę whisky. W przeciągu zawzięcie konwersując. John był lekko wstawiony, jednak nie na tyle żeby nie kontaktować.
- Jak przyjacielu, trzymasz się na nogach? - zapytał - Jest już strasznie późno, musiało nam minąć co najmniej pół jak nie więcej nocy.

Malfurion 03.08.2013 23:12

- nogi to chodza jak chca! - wybuchl smiechem.

- tos mnie zalatwil kubussini! do domu to chyba bede wracac cala noc. na bujaka!

kubuss 03.08.2013 23:17

- Haha, przenocowałbym Cię, ale wątpię czy odpowiadałoby Ci spanie w łazience. - zaśmiał się - Odprowadzę Cię, czuję że mam władze w nogach - zaśmiał się po raz kolejny.
W głowie jednak kotłowało mu się niczym w blenderze.
- We dwóch lepiej bo człowiek będzie miał podparcie.

Malfurion 03.08.2013 23:22

- zasne w lazience a obudze sie na suficie! - z twarzy nie schodzil mu usmiech.

- towarzyszu, az tak zle ze mna nie jest. nie rob sobie klopotu a poza tym, kto ciebie odprowadzi?

kubuss 03.08.2013 23:27

- W tej klitce nawet byś nie zasnął.
Johnowi podobała się serdeczność z jaką wypowiada się Don. Uśmiechnął się do niego i powiedział.
- Też prawda, ja bym miał problemy z powrotem. - zaśmiał się - W takim razie będziemy się żegnać przyjacielu, niedługo świt, a trzeba zająć się poważnymi sprawami.

Malfurion 03.08.2013 23:32

- no to sie zegnamy. Bardzo milo mi cie bylo poznac johnie. nie sadzilem, ze poznam tu taka osobe! mamy ze soba tyle wspolnego... no dobra, ty pijesz bez lodu. - zasmial sie.

- do zobaczenia i uwazaj na siebie! - don wyciagnal dlon lekko sie chwiejac

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:12.