![]()  | 

Na tym temacie będziemy opowiadać o śmiesznych zdarzeniach naszych simów !  
	Buahahahaha, jush mi się chce śmiać ! Co washe simy takieg simiesznego zrobiły ??? Mój sim naoglądał się filmów romantic, i chodził i płakał że chce mić kogos jak chlopaka :lol:  | 

Moja mała simka jak gdzieś idzie to nagle staje, śmieje się szatańsko i tak strasznie BEKA :lol:  :lol:  :lol:  :lol: jak nikt. :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol::lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: :lol:  :lol: 
	 | 

mój sim kiedyś zasnoł w symulatorze lotów i poleciał w kosmos 
	 | 

moj napil sie 27 kubkow kawy a potem zachcialo mu sie sikac i umarl  :roll:  :roll:  :roll: 
	 | 

A mój mały Simek miał prawie na zero rozrywki i gdzieś o 23:00 właczyłam mu telewizor  na horror. Ledwo co minęło kilka minut,ten simek jak siedzial na sofie to tak jakby zapłakał i wylączył telewizor :lol: 
	 | 

oo napisze co przed chwila mi sie zdazylo przyszla listonoszk ai wlozylam ja do basenu i przeplynela mi za dzialke :-P 
	 | 

a mij sim idie sobie raz i podbiegla do niego kolesiówa i zaczeła go salować 
	 | 

Cytat: 

| 

Chodzi mu chyba o całowanie... :roll: 
	 | 

ja mialam tak ze wypilam mixtuer i zamienilam sie w frankkensztaina i znikl;am  :wink: 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:11. |