![]() |
Bliźniaki - jak je mieć?
Próbowałam wszyelkich metod jakieznalazłam na forum. zamknełam 2 pary w domku z łóżkami, lodówką i obrazami na aspiracje i full zadowolenie :D. 3 laski były w ciazy, jadły tylko galaretki, ciastka, spagetti i lososie i nic...
Moze ktos juz znalazł jakiś sposób? |
mi sie wydaje ze trzeba(oczywiscie to nie jest zawsze skuteczne)ale czesto jak moja babka jest w ciazy to jezeli chce miec blizniaki to pozniej daje ile tylko mi sie chce bara-bara.nie raz mi sie wtedy udaje :) :) :D :* caluski~!!!!
|
Cytat:
|
Ja juz mialem
Poprostu pare razy dalem bara-bara i po 3 dniach urodzily sie bliźniaki taki same
|
mi skutkuje sposob ktory wycztalam na forum czyli jedzenie spagetthi(jak to sie pisze:?::?: ) i ciasteczek. nie zawsze sie udaje ale mam juz 3 czy 4 pary blizniakow w grze:D
|
Bliźniaki - na nie chyba jednak nie ma sposobu, bo ja na potęgę chcę je mieć i nic xD
|
Mi się wydaje, że bliźniaki to czysty przypadek... chociaz u mnie rodzą się zawsze bliźniaki kiedy są niepotrzebne. Np. Kiedy mam rodzinkę, w której nie używam kodów i mają mało kasy, a do tego simka w czasie ciązy jest w fatalnym nastroju
:() |
Jest na to kod: "TwinzR2Cute" (Znalazłem go na jednej stronie:D Niestety jeszcze nie wiem czy działa)
|
szczescie szczescie i jeszcze raz szczescie!! :D
|
Podobno rodzice(oboje!) ze znakiem zodiaku bliźnięta zawsze mają podwójne szczęście :) Mam taką simkę w ciąży, ale ostatnio nie grałam i nie mogę potwierdzić.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:26. |