TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Opiekunka nie umie się opiekowac dziećmi!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12792)

Binek 17.01.2005 13:10

Opiekunka nie umie się opiekowac dziećmi!!!

Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(

AmazonkAA 17.01.2005 13:37

no to dziwne, bo moja opiekunka normalnie sie nimi zajmuje

Fizzly 17.01.2005 13:49

Miałem kiedyś podobnie, teraz po zainstalowaniu łatki jest OK, ale moje dzieci i tak nie lubią niańki. ;) Ona je chce wziąć na ręce, a one płaczą i wykręcają się. Dlatego nie korzystam z opiekunki. :P Zainstaluj PATCH, powinno być OK.

Królik 17.01.2005 14:45

U mnie opiekunka zawsze nie zajmuje się dzieckiem :\ Jak w moim domku dziećmi zajmuje się opiekunka, to mają one baaardzo zły chumor ;( a raz jak zatrudniłam opiekunkę (żeby muc wyjechać rodzicami do miasta) to znalazłam później moje ukochane dziecko marznące, głodne, nie wyspane na ziemi :1smutny: Okropne te opiekunki! One są ********** :censor:

A jak ściągnę tą łatke to będzie lepiej? :huh:

Kash 17.01.2005 14:48

Fizzly napisał, że tak, to chyba będzie lepiej, no nie?
Ja też nie korzystam z opiekunki. Jest głupia. Samemu jest lepiej zajmowac się dzieckiem, najlepiej, jak sie ma Mleko Mądrości. Zrobiłam tak tylko raz i dziecko przy nauce kozystania z WC siedziało na nocniczku do zapełnienia 3/4 wskaxnika! to się nazywa ekspres!

Tssssss 17.01.2005 14:49

Cytat:

Napisał Fizzly
Miałem kiedyś podobnie, teraz po zainstalowaniu łatki jest OK, ale moje dzieci i tak nie lubią niańki. ;) Ona je chce wziąć na ręce, a one płaczą i wykręcają się. Dlatego nie korzystam z opiekunki. :P Zainstaluj PATCH, powinno być OK.

Wiem, że pytanie głupie, ale ja się naprawdę na tym nie znam. Gdzie ten patch wpakować...? =( Bo własnie go ściągam, ale... no rozumiecie? Jak coś nie tak to bardzo przepraszam =(

tinka 17.01.2005 15:06

Cytat:

Napisał Tssssss
Wiem, że pytanie głupie, ale ja się naprawdę na tym nie znam. Gdzie ten patch wpakować...? =( Bo własnie go ściągam, ale... no rozumiecie? Jak coś nie tak to bardzo przepraszam =(

Jak klikniesz dwa razy na nim, to się sam zainstaluje.

Mateusz22 17.01.2005 15:22

U mnie opiekunka sie poci :O nie dosc ze smierdzi to robi awantury w domu !! co za wstretna baba na dodatek ma męskie imie !!

Toxic 17.01.2005 15:50

U mnie opiekunka poszła sobie zjeśc coś zaczeła gotowac i nagle jej się odechciało i poszła oglądać tv i przez nią spaił się cały dom naszczęście dziecko przerzyłó ale opiekunka też :\

taSEka 17.01.2005 15:55

Cytat:

Napisał jaa
U mnie opiekunka poszła sobie zjeśc coś zaczeła gotowac i nagle jej się odechciało i poszła oglądać tv i przez nią spaił się cały dom naszczęście dziecko przerzyłó ale opiekunka też :\

Wpsółczuję ... :/. Ja tylko raz miałem opiekunkę na dzień. nie nie było źle dała dziecku jeść, pobawiła go trochę, próbowała nawet go nauczyć sikać do nocnika a na końcu położyła go spać. ale to był tylko jeden dzień bo później sam się nim zajmowałem :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54.