![]() |
Jak jede do showtorn np. dla piosenkarza to naciskam na scene gdzie można wytąpiś lub śpiewać to wystaczy nacisnąć kilka razy na - Wystąp albo Śpiewaj to zostaniesz Gwiazdą! Czy to u was też tak jest? Czy to błąd?
Pozdraffiam |
Tak, można tak zrobić, ale Gwiazdą można zostac, gdy bedziesz Spiewał dużo razy...naprawdę dużo ;)
A jezeli u Ciebie jest, że np. wystapisz 2-3 razy i jesteś Gwiazdą to coś rzeczywiście jest nie tak... :huh: |
wow! nie stosowales zadnych trickow albo kodow?
|
nIE
|
szczęściarz!!!!! (teraz musze dodać pare słów by post był zgodny z regulaminem ;-) )
|
Muszę spróbować!!!!!!!!!!!1 :P
|
Ale masz fajnie... U mnie nie ma tak łatwo <_< Szukam jakichś przedmiotów ułatwiających zdobycie 5 gwiazdek... Kiedyś miałam 5, ale mi zabrało... :angry:
|
jest taki obrazek ze jestes gwiazda na stronce Shaklin's Page
|
:( ściągłam ten obraz-wszystko oki tylko...teraz moje simy i ich goscie juz nic nie robia sami!!Funkcja 'wolna wola' jest wlaczona.Acha, i humor moich simow w ogole nie spada. Co sie stalo? :unsure:
Przy okazji...kiedys czytalam ze mozna byc gwiazda filmu, muzyki, mody...Jade do dzielnicy showbisnesu i zmienilo sie tylko tyle ze moge wystepowac tam gdzie potrzebna byla okreslona liczba gwiazdek.Gdzie ta obiecana slawa? :angry: |
No to ty powinieś się cieszyć, masz GIT, pare razy i gwiazda, a ty masz oryginał czy pirata??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:56. |