TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Kody (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=17506)

putin13 17.04.2005 21:21

Hey !!! Help Czy Jest Jaki¦ Kod Albo Mod ??

Czy jest jaki¶ kod albo co żeby można było zrobić w jednym domu więcej niż 8 osóbek ?? Prooosze o odpowiedzi i czekam....Z góry dzieki :) nie zawiedĽcie mnie :P

frecia 18.04.2005 06:23

nie ma czegos takiego ale mozesz to latwo zrobic normalie, wystarcz ze polaczysz w pare malzenska dwie rodziny, ktore maja po 8 osob, tylko najlepiej meza z 7 nastolatkami wprowadzonego do rodziny juz roznej, bo jesli zrobisz odwrotnie, ze dorosly/a z domu, gdzie masz innych starszych ozeni sie/ wyjdzie w domu gdzie sa nastolatkowie, to nie zabierze ze soba reszty rodzinki

a i to nie miejsce na ten temat, raczej poradniki, problemy z gra itp

putin13 19.04.2005 18:25

Wiem że nie ma w tworzeniu rodziny ale..

Bo w TS2:NS można wprowadzić kogo¶ do rodziny a wielko¶ć to zawsze 8 osób...a czy jest na to jaki¶ kod zeby mozna było więcej osób doprowadzić ?? (jeżeli wydaje sie to wam głupie pytanie to nieodpowiadajcie lub nie krytyjucie)

Lapis_Lasuli 20.04.2005 15:36

Cytat:

Napisał koszalek
ile razy trzeba potworzyc abys zrozumial?? nie ma kodu, mozesz jedynie sprobowac z polaczeniem dwoch rodzin instrukcja w mojej pierwszej wypowiedzi...

Yyy... chyba jednak nie da się poł±czyć małżeństwem dwóch licznych rodzin. Przynajmniej u mnie. Wyskakuje tabelka z przeprowadzk± ale więcej dzieci niż do o¶miu, zabrać się nie da, a potem wyskakuje komunikat, że reszta dzieci zostanie bez opieki, jak tak możesz itp... Więc tak nie idzie zrobić. Kodu nie znam, hacka też nie. Poczekaj, może kto¶ wie więcej na ten temat.

Lisa 20.04.2005 18:24

Cytat:

Napisał putin13
Czy jest jaki¶ kod albo co żeby można było zrobić w jednym domu więcej niż 8 osóbek ?? Prooosze o odpowiedzi i czekam....Z góry dzieki :) nie zawiedĽcie mnie :P

Nie ma czego¶ takiego. A jak Ty by¶ sobie poradził z tyloma osobami na raz z czego karzda ma inne potrzeby i pragnienia??? Jak na mój gust to trochę nierealne. Wiem, że s± osoby z baaaaaardzo podzieln± uwag± (ja niestety mam tylko podzieln±), które może i by sobie poradziły, ale ile to zachodu. Nie pro¶ciej mieć cztetrech członków rodziny???

putin13 22.04.2005 16:57

ale mi..

Ale ja nie chce zrobić ogromnej rodziny tak po prostu :O chcem zrobic FS i nie wiem jak zrobic zeby było wiecej osbób ..

-tamatha- 23.04.2005 20:48

Uch kiedy ja robiłam FS nie musiałam mieć tak licznej rodziny.

Ależ jasne, że to można zrobić i nie rozumiem czemu na ni± (niego) tak się drzecie, a sami nie wiecie co robicie... tylko jest jeden proble, a to że simy rzeczywi¶cie nie mieszcz± się na panelu (Sprawdziłam na własnej rodzinece)...

Można to zrobić przez SimPe i chyba z kodem boolProp testingCheatsEnabled true też zadziała

poczytaj to i zrób tak jak radziła Karen jak nie zadziała to zrób jak radziłam ja ;)

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=17287&page=2

moje jest na 1 stronie

szymanska 26.04.2005 01:48

Kody

Wiem ze byl juz taki temat na forum ,szukalam ale na prozno.
Wiec chodzi mi o to ze wiem ze istnieje drugi kod niz move objects on/off,ale nie wiem jak sie go poprawnie pisze!
Czy mozecie napisac??????z gory dziekuje!

frecia 26.04.2005 06:30

Cytat:

Napisał szymanska
Wiem ze byl juz taki temat na forum ,szukalam ale na prozno.
Wiec chodzi mi o to ze wiem ze istnieje drugi kod niz move objects on/off,ale nie wiem jak sie go poprawnie pisze!
Czy mozecie napisac??????z gory dziekuje!

to nie ten temat... powiniennes.as napisac w porblemach, albo w na studiach...

kody:

move_objects on/off (laczysz co chcesz)

jesli masz NS to polecam jeszcze te kody:

boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true (obracasz o 45 stopni)

boolProp snapObjectsToGrid false (uruchamia kod) true (wylacza) (doslownie suniesz obiektami)

***Silye*** 26.04.2005 07:27

Wiem o co ci chodzi to się pisze : moveObjects on/off

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:21.