![]() |
Gry Internetowe [TheCrims - OGame (inne)]
Witam zakladam ten temat gdyz zauwazylem ze ciesza sie duza popularnoscia .. tutaj mozecie wypowiadac sie na temat tych gier ... dzielic sie spostrzezeniami i tak dalej ... :)
Pozdrawiam :D Kr0n :dok: |
Aff... The Crims ... mam tylko postać tam bo jak poszłam do więzienia to mi się znudziło Xd
Inne to np. Runescape, Tibia - też całkiem spoko =) A Kr0n gra w The Crims ? :P ^^ |
Cytat:
a ogolnie.... jakos mnie nie kreca gry internetowe, w ogole niezbyt lubie gry, moze poza kilkoma : P |
ja grałem jedynie w dwie gry intrnetowe.W jedną gram do dziś.Kidyś grałem w Tibię.W pierwszych dniach strasznie mnie to wciągnęło jednak się znudziło..Może kiedyś jeszcze pogram...
Druga to hattrick.Cholerstwo wciągnęło mnie lepiej niż odkurzacz Elektroluxa. : P Naprawdę wciągający manager piłkarski.Nawet bodajże dwa tygodnie temu Gazeta Wyborcza napisała artykuł o tej grze na stronę. ;] Mimo tego że zajmuję przedostatnie miejsce w mojej lidze (VII.731) to bardzo miło mi się w to gra. ;] Polecam!(A i dzięki Ocia za porady : PPP) |
ja gram w THE CRIMS :P
Ktoś chce mnie dodac do przycaciół to zapraszam mój nick BloodViggo :D |
Też gram w crimsy...ale dopiero zaczynam (resp. 40). Jak ktoś nie wie jak się gra w kasynie to chętnie wytłumaczę bo ostatnio dużo osób ma z tym problemy...:) Choć na czacie już mówiłam, jednak jak ktoś nie wie to pisać.
Viggo chętnie Cię dodam do znajomych, ale jaki masz respekt? (nie chę zostać pobita ;) ) |
Cytat:
|
a co to jest to the crime?
|
Ech...Informacje o tej grze znalazłem w kilka sekund...
http://www.thecrims.org/ - masz na głównej stronie napisane co to za gra. |
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:58. |