![]() |
Poszukuję ,potrzebuje - By Claudi
Potrzebuje wyposażenia do sklepu z ubraniami ,i do domu ( coś al'a też półki sklepowe z ubraniami i wieszaki z ubraniami ale do domu ) , kosze z ubraniami i wszystko inne co się wiąże z ubraniami , luksusowym i nowoczesnym wyposażeniem domu . No i jakieś jasne -jasno-beżowe lub kremowe narożne sofy są mi potżebne najlepiej z poduszkami (ale bez nich też mogą być :D ).
PS : wejdzcie do mojego tematu o ślubie simów ( Ślubne akcesoria dramatycznie poszukiwane !!!! ) ---> http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=20809 pozdrawiam i z góry dziękuje |
|
Ooo dzięki :D .Tylko czy musze się się zarejestrować by to ściągnąć ? Bo jeśli tak to gdzie i gdzie się potem moge logować .
PS .Macie coś z reszty ? pozdrawiam |
|
Dzięki Bardzo . Potrzebuje rzeczy które wymieniłam już wcześniej .Ale jeszcze kilka rzeczy potrzebuje . Oto one :
- Duże modne okulary przeciw słoneczne - kolczyki długie dla simów Pozdrawiam |
Teraz mam okazję się odwdzięczyć :)
Kolczyki długie, oraz wiele innych różnych rzeczy (w tym narożną kanapę...chyba) ,możesz znaleźć tu: http://peggysims2.net Ale wydaje mi się, że znasz tę stronę... :O EDIT: Wstawiać zdjęcia? To nic trudnego. Najpierw je wrzucasz na jakiś porządny serwer, potem w tworzeniu nowego tematu, w opcjach obok np. pogrubienia, pochylenia jest ikonka z górami... "wstaw obrazek" wydaje mi się, że wszystko jasne... :) |
Długie kolczyki bodajze na www.simstv.com albo www.xmsims.com
|
Wielkie dzięki ! Już wiem o co chodzi i dzięki za stronki :D !! Hmm macie cuś jeszcze ? I czy podoba wam się tytuł :D
pozdro |
Hmm sprawdz na www.parsimonious.org ta strona ma pierdół duzo ;d
|
DzięX . A macie reszte . Np. Materace wodne ( widziałam w jakimś fotostory czy czymś ,a niewiem ważne że widziałam :D ) ,i duże modne okulary przeciw słoneczne ??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:36. |