![]() |
Mam takie pytanie z ciekwaości...
Nie znalazłam nic wcześniej na forum więc założyłam ten temat. Jak myslicie?Czy korzeń problemu tio "kwiat" nieudanego czaru ? Np.jak próbóje rzucić jakiś wymyślony przeze mnie czar (zawsze jak dotąd nieudany :ph34r: ...)gdzieś na działce wyrasta korzeń problemu.Jeżeli rzucam udane czary (nio bo z książki czarów :D) wyrasta Peralgonia na baterie słoneczne... Jeżeli rzuce czar taki jak np. Piekna i bestia (na siebie oczywiście ;) ) wyrosły Mi kryształy... (dokładnie siedem) . Co o tym sądzicie? ^_^ |
A co ten korzeń problemu robi bo jak mi wyrosł to nie wiedziałam co on robi!
|
Mrówka.Najwięcej miałam go przez 3 dni, i zawsze jak na niego klikałam pisało ,,Nic nie da się zrobić". Ale będę trzymać go dłużej, i jak czegoś się dowiem to zaraz wystukam Ci na meila oki? ^_^
|
OK Samantha jesteś chyba najfajniejsza z forum jakby co to napisz mi prywatną wiadomość OK?
|
juz do tego jest prywatna wiadomosc;[[[ ja niesadze zeby tak bylo, wracajac do tematu, dlatego ze czary zadko mi sie nie udaja...a wszystkie juz znam mam jedna pelargonie, dwa korzenie, i jeden krysztal ktory wyrosl na drodze i musialam go usuwac!!
|
Mrówka dziękuje. :) :lol: Miło Mi to słyszeć.... ]
A włąsnie udało Wam się znaleźć już jakiś nowy czar , wypiek czy nektar? (Oprócz nektaru powodującvego niewidzialnośc... tj. pot ropuchy, winogrona, winogrona, albo wypiek babeczka powodująca ,że nasz sim ma oślą główkę :D ; proszek do pieczenia, cukier, pył chochlików ) :lol: |
Chyba raczej nie. To jest bardzo trudnie. Ja nie mam cierpliwości i nie chce mi się mózgownicy wysilać.
|
Po co tracić składniki.. To chyba Catia wynalazła te ukryte czary
|
Filen.Chodzi Ci o nektar i tą babeczkę? Je można uzyskać z tej maszyny z wróżbami.Jedna wróżba 2$. :lol:
|
Wiesz, ja Abry już nie mam :P ale nie żałuje bo mi sie zuuudziłą :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:03. |