![]() |
Zmiana ubrania...
Siema ludzicka!!
Znacie moze jakiś kody lub coś innego na to aby małe dzieci mogły sie przebierać?? (nie te od raz po urodzeniu lecz te troche strasze) Buźka |
Cytat:
|
Cytat:
Ok, ja nie kumam jednego-kupiuje stolik do przebierania (jaki??) i klikam zaprojektuj ubranie dla...?? Mi sie nic nie pokazuje takiego, chyba, ze mówimy o innym stoliku. Odpisz |
Cytat:
|
nie prawda, wcale nie trzeba meic zadnych patch'ow. przynajmniej ja nic takiego nie mam. Poprostu mam kupione tez ubranka dla dziecka i przy nacisnieciu doroslym simem na ten stolik do rpzewijania pojawia sie tez opcja zaprojektuj ubranie...
|
Wiecie co....nie kumam was...A moge to zrobić, nie ściągając, żadnego Patcha.???
|
Możesz jak najbardziej. Kup poprostu ten 'przewijak' [jest w kategorii dla dzieci w innych], niech któryś z rodziców pojedzie do miasta i kupi jakieś ubranie dla dziecka, a potem gdy wróci kliknij na ten 'przewijak' i tam będzie opcja 'zaprojektuj ubranie dla...'.
|
przeciez na tym stoliku do przewijania mozna i projektowac i przebierac w normalne ciuchy. jest taka opcja jak przebierz w pizame i w ubranmie codzienne.
|
Cytat:
Ale jak ordzic jedzie do miasta-sam. To on chyba nie może kupować dla dzieci ubrań tylko dla siebie nie??? Czy sie myle.... |
moze kupowac dla wszusykich w kazdym wieku
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |