![]() |
Bajaderka :D [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawić chcę niniejszym moją pierwszą budowlę na tym forum :D .Od dawna się już do tego zbierałam ale złamało mnie zakładanie konta www ;( .Ale kobiety....mocna płeć ...poradziłam sobie :P .Proszę o obiektywną ocenę i życzę miłego przegladania(mam nadzieje że zdjęcia uda mi się wkleić :wacko: )
Zaczynamy.....DOM B) Na początek zajmijmy się wejściem-tarasik i krzaczki musiały się pojawić ;) Moje skromne bajorko....taki ozdobny szmelc :mbounce: (ale je uwielbiam ;) ) Tarasik, na którym mam nadzieje moja simka raczy spożywać posiłki B) Salonu (a w zasadzie saloniku) część I Salonik cz II( jego "centrum" :) ) Salonik cz III- miejsce z kominkiem(ten salon nie jest wcale taki duży :D ) A to cały salonik-zrzutowany: A to kuchnia już: część zabudowana : A to kuchenny kącik jadalny(chciaż mam cichą nadzieję że bedzie jeść na tarasie ;) ) I jeszcze kuchnia cała- zrzutowana :) To jeszcze wrzuce tu przedpokój: I jego wysokość kibelunio: To mi się nie udało...możecie mnie besztać ile chcecie za tą bibliotekę xP A teraz sypialnia gdzie codziennie wieczorem spoczywa kuper lokatorki tego domu :) Nie będe już męczyć -dwa ostatnie przysięgam B) Domek zrzutowany przód i tył: I jeszcze bonus!!!! :P Tak więc czekam na konstruktywną i obiektywną ocenę :) |
dodatki są dużym pluusem,ale niektóre wyglondają na niedokończone.Dom z zewnątrz pospolity.Biblioteka się rzeczywiście nie udała.Ale w domu jest dużo rzeczy przez co nie wydaje się pusty więc domek może być jest dobry ale nie najlepszy.
zewnątrz-5/6 wewnątrz-8 Więc bardzo dobrze. 7,5/10 Pozdrawiam :) |
Dziękuje za ocenę :smart:
|
lol no no no...Podoba mi się w środku jest bardzo trendy.....chociaż szkoda że zdjęcia są bez ścian no ale niech bedzie....
Co do ogródka, to czyste szalestwo są w nim wszystkie drzewa jakie tylko mogły być a to już lekka przesada..... No ale jak na pierwszy dom to całkiem... całkiem...lol xD |
Lubie ładne domki z TS1 :)
9.5/10 Brakuje czeogoś w gabinecie :) |
ładny ale mi sie salon nie podoba ciao
|
Dzięki wszystkim za ocenki ;( . I szykuje sie już do zamieszczenia kolejnego hausa, jesze tylko sypialnia została do zrobienia ;)
|
Moze być. Aż taki brzydki nie jest. Jest pare niedoskonałosci ale jest ok. Daje 7/10.
|
Domek ładny, ale bryła nie jest twoja :P Przerobiłaś już gotowy domek z gry ;) (A jednak ktoś pamięta te domki ;)) Wewnątrz też jest fajnie, ale mi pierwsze wrażenie popsuła myśl kiedy zauważyłem, że dom został przemalowany z gotowego już. Ha, a tu coś na potwierdzenie, że jednak pamiętam te domki: dom stoi bodajże na parceli nr 54 ;) (chyba się nie pomyliłem:P). Ocenię wnętrze: no, trochę pobudowałaś. Podoba mi się ;) (nie daje ocenek, no czasem :P)
|
Jak na ts1 - śliczny dom. Naprawdę mi się podoba, i gdybym miała jedynkę, chętnie bym zagrała xd
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:13. |