![]() |
Kolejny bloczek [BRAK ZDJĘĆ]
Widziałam ładne bloki,chciałam sprawdzic jak mi wyjdzie... oto nieumeblowana wersja bloku... jeżeli wieksza częśc osób chciałaby moge pokaza wercje umeblowaną...
Blok posiada: 4 piętra Na każdym pietrze 6 mieszkań, czyli razem 24 mieszkanka dwupokojowe :] I mały parking :* Myślę , że umeblowany jest ładniejszy :P ściany są puste bo nikt jeszcze tam nie mieszka, pozrdo for all :* EDIT 1: Mieszkanko babci Stasi: (na parterze oczywiscie) Ogólnie za kazdym razem kiedy robie zdjecia kolejnych mieszkan pojawia sie: Działanie programu zostało zakłucone. Aplikacja zostanie zamknięta. Wiec może pozniej je wkleje. |
Pierwsza!
Niemam zarzutu bardzo ładny prosze daj ten blok do ściągnięcia B) |
Wprawdzie nie lubię grać w blokach, ale jest nawet znośny. Nie podobają mi się żywopłociki z przodu. Ale ocenie dokładniej gdy pojawi się wersja umeblowana.
|
Nooo, kolejne typowe blokowisko, tym razem z tych nowoczesniejszych. Wrazenie ogolne > Super. Tylko ten zadaszony garaz jakos odstaje mi od reszty.
EDIT: zapomnialam powiedziec ze fajne balkoniki Ci wyszly. :) |
z zewnątrz:
żadnych zastrzeżeń do niego nie mam i dlatego 10/10 w wewnątrz: także ładny tylko szkoda że nie pomalowany i nieumeblowany ale skoro napisałaś że tam jeszcze nikt nie mieszka to masz 10/10 :| |
Nie mam zadnych zastrzeżeń, bardzo ładny blok, tylko mam pytanie, czy jak np: będzie w nim mieszkało 6 osób to musze wszystkimi kierowac tak jak w normalnym domku, czy działa to jak akademik??;p
|
co tu dużo sie rozpisywać , poprostu śliczny blok mieszkalny 10/10
|
Cytat:
|
pokój babuśki bardzo ale to bardzo ładny:) idealny jak dlastarczej kobity:) nie ma co 10/10 ,masz talent:) :* to powiedział :Numack-znawca mody i architektury B)
|
Bardzo ładny bloczek. Podoba mi się mieszkanko babci Stasi:P A moze pokażesz też inne mieszkania ??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:52. |