TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   - Dom dla małżeństwa z dzieckiem - [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32965)

marandile 20.08.2006 20:23

- Dom dla małżeństwa z dzieckiem - [BRAK ZDJĘĆ]

Oto mój pierwszy dom na tym forum. Budując zależało mi przedw wszystkim na funkcjonalności, więc nie liczcie na wielkie fantazje i efekty.

W dzień:

W nocy:

Przedpokój:

Tutaj uchwyciły się schody i jadalnia:

Kuchnia:

Salon:

Przedpokój na górze:

Pokój dziewczynki:

Sypialnia:

Łazienka:

I rzuty:

Sorki, że zdjęcia wewnętrzne są w nocy, ale miałam włączone światła, a nie chciało mi się rodziny wprowadzać, żeby je pogasili. I jak gdzieś są kratki, to też sorry. Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam co.

Nergallik 21.08.2006 00:43

pierwszy!! :D:D:D

No więc tak:

Funkcjonalnosc 10/10
Wystrój 4/10
Ogólne wrażenie 4/10
Dobranie kolorów itp 9/10

Ogólnie... nie podoba mi sie. Za dużo drewna i niektórze przedmioty na siebie "nachodzą", a nie powinny (np. zasłonka w pokoju dzieciaka).

Nastulka92 23.08.2006 15:05

Ogólnie mi się podoba ale tak 5/10. Najlepszy jest pokój dziecka i łazienka. Nie pasuje mi zieleń do kuchni

Nissincë 23.08.2006 16:09

Domek ogólnie jest całkiem ok. Funkcjonalnośc jest ponad normę :D . Ogród (a raczej kwiatki przed domem) trochę mniej mi się podoba. Nie ma w nim drzew i krzaków, których jestem zwolenniczką, ale na pewno Simom się spodoba :)

Neillé 25.08.2006 21:30

Eh..

Na pierwszym zdjęciu dom wygląda naprawdę ślicznie, ale w środku...Podłoga w kuchni i salonie jest brzydka, a tapety - mają dziwny wzór. Łazienka na dole jest malutka (nawet nie ma wanny xP ). Wydaje mi się, że ten dom jest nieco staroświecko urządzony, szczególnie meble są takie "stare". Wszędzie pełno zasłonek na oknach, i zgodzę się z Nergallikiem: Rzeczywiście niektóre przedmioty na siebie nachodzą i to chyba najbardziej mi się nie podoba. Ogród może być, ja bym jeszcze poustawiała jakieś drzewa, krzewy, basen bym zrobiła (jak zawsze) i wogóle zrobiła bym jakieś podwórko (czyli gril, stoliki, krzesła, huśtawka itp.). Jedyne co mi się podoba to łazienka na górze, chociaż tu też mi przeszkadza to, że wanna dodyka szafkę. Ale się rozpisałam...
Ocena ogólna - 2,5/10

pocia 02.09.2006 17:53

domek bardzo fajny i funkcjonarny. ale jak sama napisalas - nie ma w nim zbyt duzo fantazji. nie pasuje mi ta zielona podloga w kuchni, centkowane zaslony;p i to, ze uzylas tak malo radzajow podlog i scian. ale nie jset tak zle

ocena koncowa 6,5/10

Mirpul 02.09.2006 19:51

Super, strasznie mi się podoba!
A z jakiej tronki ściągnęłaś tego dużego misia w pokoju dziewczynki?

Agita 02.09.2006 21:43

Cytat:

Napisał Mirpul
Super, strasznie mi się podoba!
A z jakiej tronki ściągnęłaś tego dużego misia w pokoju dziewczynki?

Ten duży miś jest w dodatku Własny Biznes.

NINKAA92 04.09.2006 16:08

Domek jest bardzo ładny! Jestem pod wrazeniem! Zmieniłabym jedynie kafelki w kuchni :)
Pozdrawiam

natalioza100 04.11.2006 11:26

Nie wiem czy zauważyliście ale w kuchni nie ma kafelek ani podłogi tylko TRAWA !

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55.