![]() |
Domek Babuszki Bagiennej [BRAK ZDJĘĆ]
Babuszka Bagienna to taka miła staruszka mieszkająca w małym domku w środku lasu. Nie pracuje, a pieniądze zarabia produkując miód i masło. A oto jej domek:
główny widok: ogródek: wnętrze (widać wychodek): kuchnio-sypialnia: część "pracująca": Domek jest w ciemnościach, aby oddać magiczną atmosferę miejsca... Proszę o komenty. PS Babcia posiada kota. |
Jest naprawdę dobry.
Jedyne, co mi się nie podoba to to, że łóżko jest tak blisko szafek kuchennych. Mogłaś trochę oddzielić te dwie części domku. A tak - 9/10. Ładnie dopasowane meble i fajny klimat. |
Mnie także się bardzo podoba.Fajna "chałupka". 10/10 Pozdrawiam :D :)
|
Bardzo fajny pmysł. Tylko trochę mi to przypomina pokój a w kątach napchane jak u kapiszona. Ale ogółem Świetny pomysł 9,9/10
|
Bardzo ładny domek daje 10/10.
Mam nadzieje że twojej starszej simce będzie się tam dobrze mieszkało. :D :D :D :D Natix |
Bardzo ładny domek :D 10/10
|
Super ten domek. Fajny klimat, zawsze lubiłam tworzyć podobne domki w TS1, ale żaden mój nie był tak udany jak ten. Nie mam żadnych zastrzeżeń, oprócz tego, że niektóre meble i przedmioty nie pasują do siebie kolorystycznie. No, bardzo fajnie urządony. Podoba mi się ;).
Gratz dla Ciebie - 8/10. |
Super domek :) chciałbym abyś mi go wysłała na [email protected] prosze ! bo chce tam taki pomniczek jest takie fajne do sims abrakadabra a niemoge już go znaleźć :( Prosze wyslij daje 10/10 | chiałbym jeszcze abys mi wysłała to : (albo chociaż powiec skąd to sciągłas) http://img301.imageshack.us/img301/8518/domexdgc4.jpg
|
A zatem. Komputer został sformatowany i straciłam WSZYSTKO! :1smutny: Simsy, domki, simy, adresy www... Nie mogłam nic zgrać, bo się zepsuł i nie mógł ruszyć. mogę wam dać jedną stronkę, na której jest dużo takich "specjalnych" rzeczy. Jestem załamana ;( (http://www.simlogical.com/sl/miscpages/noframes.htm
|
Nio rzeczywiscie domek babuszki Bagiennej, jest ten fajny klimat, 10/10 :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:38. |