![]() |
Pierwszy!!! ;P
Fajny domek tylko w środku troche przynury może przez te kolory i za mało okien.Jest za pusty jeszcze. Sypialnia wcale mi się nie podoba ,ale reszta może być :) Na zewnątrz 10/10 W środku 5,5/10 Dobranie kolorów 6/10 Za bryłe 9/10 Jest dobrze :smirk: Szkoda że nie widziałem poprzedniego domku :( |
Cudo wszędzie.I ty się bałeś że ci ogródek nie wyjdzie cudo :D :D
|
Ładny domek przyznam tylko dlaczego juz nikt nie robi domow z fundamentami ? :shifty:
10/10 |
Dlatego bez fundamentów, że zamieszkają w nim szczeniaki, a one nie mogą chodzić po schodach, bynajmniej u mnie... :con:
Dzięki za ocenki :) Czekam na kolejne :D |
10/10
Bardzo ładny domek. Strasznie mi się podoba oceniam cię na 10/10
|
Mnie się szczerze mówiąc podoba tak średnio. Klocek to nic wyjątkowego... Mogłeś to jakoś urozmaicić, no nie wiem...4/10
Ogródek za to fajny, ale to pokrycie terenu trochę rozmazane, no i jeszcze przydałoby się kilka kwiatów na grządkach, a nie tylko w donicach. 9/10 Wnętrze też mi nie leży. Kanapa jest zbyt jaskrawa... W ogóle kolory dziwnie w salonie trochę dobrane, ale może być. :) W kuchni za pusto i mogłoby być jaśniejsze pokrycie ścian. Sypialnia... Też pusta i strasznie czerwona... Trochę tej czerwieni za dużo. Gabinet - jak gabinet. Nowoczesny i przestronny. Ok. Mimo wszystko warto byłoby pościągać jakieś obrazy... :P Łazienka - nie mam zastrzeżeń, poza lustrem. Ogólnie za wnętrze daję 5/10 Wiem, że wyszłam na wiedźmę, ale to tylko moja ocena. :) Proszę cię, nie bierz tego do serca... xP |
Mnie się szczerze mówiąc podoba tak średnio. Klocek to nic wyjątkowego... Mogłeś to jakoś urozmaicić, no nie wiem...4/10
Ogródek za to fajny, ale to pokrycie terenu trochę rozmazane, no i jeszcze przydałoby się kilka kwiatów na grządkach, a nie tylko w donicach. 9/10 Wnętrze też mi nie leży. Kanapa jest zbyt jaskrawa... W ogóle kolory dziwnie w salonie trochę dobrane, ale może być. :) W kuchni za pusto i mogłoby być jaśniejsze pokrycie ścian. Sypialnia... Też pusta i strasznie czerwona... Trochę tej czerwieni za dużo. Gabinet - jak gabinet. Nowoczesny i przestronny. Ok. Mimo wszystko warto byłoby pościągać jakieś obrazy... :P Łazienka - nie mam zastrzeżeń, poza lustrem. Ogólnie za wnętrze daję 4,5/10 Za wszystko razem dam 5,9/10 . Widać, że się napracowałeś. Wiem, że wyszłam na wiedźmę, ale to tylko moja ocena. :) Proszę cię, nie bierz tego do serca... xP |
jakos nie za bradzo mi się podobają te półściany na dachu.. :no:
ale kolor domu ładny.. w ogrodzie nie podoba mi się miejsce, gdzie te stoliki z krzesłami stoją.. i ta palma w doniczce :no: 7,5/10 w środku zaskoczył mnie salon! w moim domu "realu" mam identyczny dywan i do złudzenia podobną sofę :laugh: łazienka nie w moich ulubionych kolorach, lecz bardzo ładna.. to samo z kuchnią 9,5/10 ocena końcowa 8,5/10 B) |
Kuba nie czekaj daj wkoncu ten super link by pobrac twoj dom :D razem z folderem downloads, napewno bardzo duzzo userów do pobierze :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:13. |