![]() |
Dom jednorodzinny na Kwiatowej 7 [BRAK ZDJĘĆ]
Informacja: Dom w wersji surowej/architektonicznej, nie oceniajcie domu pod względem umeblowania! :angry: Jeśli ktoś chciałby go sobie mieć, mogę umieścić plik do pobrania. Nie będę go meblował póki co, wolę budować. :) Opis: Przestronny dom dla jednej rodziny z dużym podwórkiem. Na parterze ogromny salon z kuchnią, oddzielone wysepką. Z salonu obok kuchni wyjście na tylnie podwórko. W prawej części duża łazienka i przestronna sypialnia. Na piętrze hol, skąd można dostać się do małej łazienki oraz dwóch równie przestronnych pokoi. Wszystkie pomieszczenia jasne, przestronne i układne. :) Na podwórku duży basen z koncikiem wypoczynkowym, sadzawka z mostkiem oraz dużo miejsca na przygotowanie ogródka lub warzywniaka, czy też przestrzeni dla zwierzaków. Ps. Wybaczcie "czerwony basen", to u mnie coś nie tak z efektem wody. ;) |
Odp: Dom jednorodzinny na Kwiatowej 7
Bardzo ładnie dobrane kolory ścian. Idealnie współgrają z zielonym dachem. Ogólnie mi się podoba. A ten basen nawet mi się podoba, taki jaki jest. Zawsze to jakieś urozmaicenie, czerwony basen. :D
|
Fajny domek!!!!!! :)
|
Ale bombowy..szkoda,że w środku tak pusto;p;p
|
Całkiem, całkiem! :D Bardzo mi się podoba, chociaż zwykle nie leżą mi domy w tym stylu. Fajnie. X) Podoba mi się balkonik z przodu i dach od strony podwórka. Ciekawy pomysł. Myślę jednak, że na parterze pomieszczenia są po prostu zbyt duże...
Aha, nie obrazimy się jak wstawisz linka do ściągnięcia, naprawdę. xP |
Super 10/10 tylko szkoda że nie ma mebli we wnętrzu :C
|
Podoba mi sie ;) Z zewnatrz wyglada cudownie. W srodku sa duze pomieszczenia - cudownie ! Uwielbiam duze pokoje ^^ dam 10/10 ^^
|
Dzieki za motywacje. :) Do pierwszego postu wrzucam plik z domkiem, wlasciwie to link.
|
wiem dlaczego masz czerwony basen :P pewnie pomalowałaś na czerwono ściany w basenie
|
Bardzo, bardzo ciekawy :D
Ocena 10/10... Mimo wszystko szkoda, że bez mebli :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:16. |