TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Harry Potter i Zakon Feniksa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37688)

Camerio 01.08.2007 07:07

Harry Potter i Zakon Feniksa

Tak... Mieliście okazję zagrać już w tą grę? U mnie jest ona od premiery. Grafika jest po prostu boska, sterowanie ździebko wkurzające. Podoba mi się nowy system rzucania czarów, gdzie trzeba zakreślić symbol odpowiadający danemu zaklęciu. Jest ich 12. Nie ma niestety jak w poprzednich częściach zbierania fasolek - tu zdobywa się punkty. Nie mam pojęcia jednak gdzie znajduję się ostatnia rzecz Luny do znalezienia... Główkuję nad tym od wczoraj. Może ktoś inny wie? ;)

rockferry 01.08.2007 09:57

Odp: Harry Potter i Zakon Feniksa

hm, ja wiem gdzie znajdują się wszystkie rzeczy Luny. tzn. powinnam jeszcze pamiętać. :]

grałam tylko w demo. nie powaliło mnie, skierowanie kiepskie, na dodatek po angielsku było. ale może kiedyś kupię.

Caesum 18.08.2007 20:37

Ja chciałbym zagrać ale mój sprzęt jest na nią za kiepski ;( Ubolewam nad tym...

Todd 29.08.2007 11:24

ja w to nie gram, bo nie lubię Harrego Pottera. Takie bajki. xD

rosex 29.08.2007 19:07

grałam tylko w 1 i 3 część HP
ale przymierzam się do kupna 5
Cytat:

Napisał Camerio
Tak... Mieliście okazję zagrać już w tą grę? U mnie jest ona od premiery. Grafika jest po prostu boska, sterowanie ździebko wkurzające. Podoba mi się nowy system rzucania czarów, gdzie trzeba zakreślić symbol odpowiadający danemu zaklęciu. Jest ich 12. Nie ma niestety jak w poprzednich częściach zbierania fasolek - tu zdobywa się punkty. Nie mam pojęcia jednak gdzie znajduję się ostatnia rzecz Luny do znalezienia... Główkuję nad tym od wczoraj. Może ktoś inny wie? ;)

a skoro zachwalasz to niedługo wybiorę się do sklepu ; >

Plemnik z plasteliny 03.01.2008 00:39

Grałem w Demo i nie powaliło mnie.
Ale Grafika jest BOSKA!
Po wymianie karty graficznej kupie :P

Nadiya 05.01.2008 15:28

Ja sobie kupiłam, ale zainstalowało sie tylko na laptopie, na kompie już nie poszło. Musze przyznać że gra jest całkiem fajna. Do sterowania sie da przyzwyczaić i grafika ładna. Pod koniec kiedy już musiałam tylko wyzbierać punkty to sobie ściagnęłam poradnik (płatny :con: ).
Grę mam oryganalną ze sklepu. ^^

marandile 13.02.2008 21:16

nie wie ktoś jak odzyskać aparat Colina? Bo podstawiłam ławkę tam gdzie sa takie "schodki" jakby dwa, ale nie moge przejść do rury, bo zasłania jakas roslina, probowalam ja rozwalić, ale czary nie działały... z góry dziękuje za pomoc :*

vivien 14.02.2008 09:13

joce - jak jesteś jeszcze na ziemi - użyj na tej roślinie incendio ;)

marandile 14.02.2008 16:55

A... Aha!!! ^^ Dzieki ^^ A przy okazji, bo mam pomóc członkom GD, ale nie wiem, jak pomóc Deanowi Thomasowi, poprzestawiałam już prawie wszystkie kółka zębate, ale nie wiem właśnie jak chwycic to na samej górze :O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:14.