![]() |
To pokolei...
Nie podoba mi sie: -dach nad tarasem (sprawia wrazenie, jakby mial zaraz spasc) -calkowicie przeszklona klatka schodowa (chociaz w rogu dalabym normalna sciane) -kolor lezakow itc (zbyt sie wyroznia, nie pasuje do elewacji domu) -w salonie? zostaje duzo wolnego, niewykorzystanego miejsca -mala ilosc szafek w kuchni -podloga w kuchni -ulozenie krzesel przy stole (wiem, czepiam sie ;P) -brak lustra w lazience! i znow duzo niewykorzystanego miejsca -podloga w drugiej lazience i ta scianka szklana zupelnie nie pasuje do reszty sprzetow -szklane drzwi do lazienki?! -troche sztuczna sypialnia.. czegos tam brakuje -no i ostatnie zdjecie... jakis taki sobie ten salon To chyba wszystko ;P. |
Odp: ^^Wood^^Stone^^Modern^^Home^^
Cytat:
Ułożenie krzeseł przy stole?? Nie bedę komentował.... Szklane drzwi do łaźenki... I co?? Czy młode małżeństwo ma jakiekolwiek przed sobą tajmnice?? I przy nie przeszklonych drzwiach też da się podgladać... :) Sztuczna sypialnia...?? Na czym niby ma to polegać?? Jest wyrko, półki, ława, lampa... obrazy... Jakis taki sobie salon...?? Reszty nie komentuje bo mi się nie chce... |
;p Nie ładują mi się zdjątka ale jak zadziałają to dam cynka :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiem, ze lubie sie czepiac... I w sumie zawsze oczekiwalam, by inni to robili w stosunku do moich domkow. |
Cytat:
Jestem gotowy na wszelką krytykę. |
Cytat:
|
Bardzo fajny domek wstawił bym mu 8/10 niektóre elementy mają za ostre kolory.Jak możesz to wyślij mi tapety z domu ;p
|
No jako stary wyjadacz, ktoś powie że się nie znam ale przeglądając pierwszy raz, to domek wygląda wyjątkowo schludnie. Ładnie zagospodarowałeś przestrzeń na zewnątrz.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:32. |