![]() |
Nastolatki i dorośli
Mam pytanie czy jest może jakiś hack lub kod, który pozwalałby nastolatkom robić wszystko to co dorośli i np. być z dorosłym w związku?
|
Odp: Nastolatki i dorośli
Tak, nazywa się inteenimater. Do ściągnięcia na tej stronce: http://box156.bluehost.com/~aestudi1...wforum.php?f=6
|
Hej, nie chce zakładać nowego tematu, więc mam pytanko;
- gdzie się wygrywa inteenimater? Bo na początku rozpakowuję go, ale co potem? I jeszcze jedno, choć nie jest ono związane z tematem; - i jak uruchomić See Them (czy jakoś tak) i gdzie to wgrać do Downolands? EDIT: Dzięki, Tiunivell, o to mi chodziło :smirk: |
-normalnie do folderu Downloads,
-po rozpakowaniu już nic więcej nie musisz robić. SEE THEM -nie musisz go wrzucać do Downloads, -jak go wypakujesz i klikasz na jego ikonkę serduszka, wyskoczy ci okienko i możesz "zafajkować" obrazki, na których jest pokazana czynność/możliwość, jaką chcesz mieć w grze |
A jednak nie. Jak klikam na See Them (gra jest wyłączona) to pokazuje się mi to;
http://img255.imageshack.us/img255/7269/kjhgkmx6.png I nie wiem o co się rozchodzi... :con: bo nawet jak wkłdam płytkę z grą to i tak cały czas wyskakuje mi to... :( Bo to chyba nie jest błąd jak wypakowałam do Downolands... |
Nie jest. Spróbuj ściągnąć nowszą wersję See Them.
|
To ja już nie wiem... Mam najnowszą wersję, ale nie wpakowałam do Downolands tylko na pulpice. I co? To samo!
|
Jak sie ściąga InTeenimater bo nie wiem :P
|
a czy ten program niema żadnych błędów albo wirusów? I czy dzięki niemu nastolatki mogą robić bara bara i być w ciąży?
|
można też zrobić tak za pomocą SimPe ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:51. |