![]() |
One Dance - serial!
Cześć.
Chciałbym przedstawić Wam moją nową 'produkcję' pt. "One Dance". Jest to historia pewnego chłopaka - Charliego, który dowiedziawszy się o tragedii postanawia walczyć, i mimo wszystko spełnić swoje marzenia. Odcinek 1 jest jakby wstępem do wszystkich zdarzeń w późniejszych odcinkach. Mam więc nadzieję, że Wam się spodoba i zachęcam do obejrzenia :) Odcinek 1. cz. 1 cz. 2 Odcinek 2. cz. 1 cz. 2 Odcinek 3. cz. 1 Odcinek 4. cz. 1 cz. 2 Odcinek 5. cz. 1 cz. 2 Odcinek 6. cz. 1 cz. 2 |
Odp: One Dance - serial!
Moja koleżanka, co cię tak na gg wychwala mówiła, że zrobisz coś o tańcu. Świetne! Powiedz czy ty lubisz tańczyć...Zaraz dogladne do końca:D
_____________________ 10/10-świetne, świetne Mikolay, tak trzymaj! |
Nie zły :P Ale w sondzie oceniłem tą drugą możliwość od góry :)
|
Podoba mi się ,jednak troche za mało ,ale jak znam to jeszcze się rozkręci na całego ;P
Narazie w sondzie nie oceniam ,ocenie dopiero po ostatnim odcinku tego serialu :P |
Kolejny serial o tańcu?
Haah, fajnie. ;d Czy ty również masz zamiłowanie do tańca? Co do odc. to zupełnie się różni od 'sprzedać siebie'. Jest w nim więcej uczuć i nie piszesz już takim potocznym językiem. Już mi się strasznie podoba i mogę zagłosować w sondzie. ;d Czekam niecierpliwe na dalszy ciąg. :> |
Nawet mi się podoba ! Serial dobry, ale nie najlepszy. Ryzykanci rulezzz...
|
Jest kilka błędów. I tych związanych z kamerą, montażem, czy napisami. Jednak zapowiada się ciekawa produkcja. :) Spodobało mi się. Tylko tak trochę dziwne, że syn nie zapytał mamę, na co ma tego raka. Ale ok. ;) Bardzo mi się podoba. Czekam na następne odcinki, więc na razie nie ocenię. :P
|
1 Odcinek jest po prostu "bajer" ;).Są małe błędy prawie niezauważalne.Historia zaczyna się ciekawie ,więc będę oglądała dalej :).Mam nadzieję ,że niedługo będzie kolejny odcinek.Pozdrawiam!
|
Extra! Jak na początek! :D
|
Cytat:
Cytat:
No i dziękuję za wszystkie opinie, czekajcie na następny odcinek. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:19. |