![]() |
"Świąteczny Kiermasz Rozmaitości" [BRAK ZDJĘĆ]
Postanowiłem zbudować sobie coś w zimowo-świątecznym klimacie. Na "Świątecznym Kiermaszu Różności" możecie kupić różnorodne dekoracje świąteczne, znajdziecie szeroki wybór choinek, a świąteczne utwory grane non-stop na małej scenie umilą wam czas spędzony na przedświątecznych zakupach.
I tylko sprzedawców mi żal... Pozdrawiam: ulmille |
Odp: "Świąteczny Kiermasz Rozmaitości"
Masz talent...Kiermasz jest piękny,10/10 :P
|
Hehehe w Niemczech organizowany jest podobny kiermasz (przez czas Adwentu ofc).
Pomysł ciekawy :) 9,5/10 |
Przepiękny! Dasz do ściągniecia?
|
Czekałem na świąteczne prace na tym forum i się odczekałem :)
Drugie zdjęcie jest genialne, ta oświetlona rzeźba nadaje taki świąteczny klimat, pełen tajemnic. super gadżety w stylu tych bombek, bałwanów itp. Co mnie zraża, simowie którzy handlują są ubrani w podkoszulek, ale rozumiem, że to już siła rzeczy :) 8/10 |
Fajne ;)
Pozdr. :) |
No bardzo ładnie.
Daje 10\10 Czekam na więcej tego typu prac. Chętnie bym zobaczył w twoim wykonaniu np. jakiś domek lub hotel w górach zimą , na pewno by ci świetnie wyszedł. |
Oczywiście, nie muszę nic mówić, bo chyba sama wiesz, jak ocenie twoja prace. Jak zawsze mi się podoba, jest po prostu piękny. Cudny, boski! Brak mi słów, ty naprawdę masz talent. Pozdrawiam gorąco! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt ;) :*:* 10/1000.... Może zrobisz jakiś domek dla mnie, hehe;)
|
świetne! czuć ten klimat, bardzo ładnie to zrobiłeś. szkoda, że nie można ściągnąć ;p no i... co tu dużo mówić. baaardzo mi się podoba.
pozdrawiam ;) ; * |
Ojaaa, pierwszy raz w tym roku poczułam klimat świąt.! <33 Boskie, śliczne.Trzeba więcej słów...?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:15. |