![]() |
Dom z patio. [BRAK ZDJĘĆ]
Chciałabym umieścic dom stworzony przez mojego brata. Jednak jestem ciekawa jak go ocenicie, nie jest umeblowany, ale chciałabym pokazać bryłę.
Czekam na oceny.;) |
Odp: Dom z patio.
Cytat:
"Dom'' Mi się nie podoba |
To bardziej wygląda jak jakaś forteca nie dom -_-
1/10 - 1 za chęc zbudowania go |
Hmmmm nie, nie, nie podoba mi się ten "dom". Nie mój gust i styl :O Ocena: 1,5/10
pozdrawiam: kubuss |
ATRIUM!!
tylko że kurczę atrium miało otwarta przestrzeń z jednej strony ;/ ja wiem!to miały być śląskie familoki,tylko trochę nie pykło! nie no,zdarza się,rozumiem że ciężarówka z meblami nie dojechała? |
fuu... beznadzieja i tandeta .. ;/ jak piekna i bestia ! tylko ze w tej małej parodi ta piękna w ogóle nie wystepuje a za to bestia odgrywa najwarzniejszą role w tej całej parceli ! daje co najwyżej 0,1/10 ! sorrry !
|
AAAAA!!!!!!!Okropne -10/10
|
Droga Gratko95.;). Może ortografię pocwiczysz? Wiesz nie wiem co ma to wspólnego z piękną i bestią. No, ale cóż wam się nie podoba i trudno. Ja go wstawiłam, bo uwazałam za udany.
|
Niestety... Mi też się nie podoba :(
Ale myslę, że kilka małych poprawek i byłoby spoko. Na dodatek zdjęcia są robione z daleka, są też ciemne... 4/10 |
wiecie co? może i dom rzeczywiście wygląda dziwnie, ale mi się właśnie dlatego podoba, jest oryginalny, nie chciałabym mieszkać w takim bo osobiście mam inny gust, ale podoba mi się jego oryginalność :) chłopak nie zbudował typowego simsowego domku, ale coś własnego i niech tworzy dalej :) daję 10/10 za oryginalność, bo z takim pomysłem sie jeszcze nie spotkałam ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49. |