![]() |
DirectX 9-problem z uruchomieniem
Mam problem z uruchomieniem Sims-Historie z bezludnej wyspy, otwórz po zainstalowaniu wyskakuje komunikat:
Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in this system! Please make sure you have a DirectX 9 compatible graphics adapter and have installed the latest manufacturer provided driver. The application will now terminate... Co mam zrobić zeby uruchomić grę? Wcześniej wszystkie simsy mi chodziły. Pomóźcie!!! |
Odp: DirectX 9-problem z uruchomieniem
Może Formatowałaś kompa?? Jeżeli tak to zainstaluj sterowniki do karty graficznej i przede wszystkim DIRECTX-9 !!! Jeżeli to nie pomoże to konkretnie ściągnij i przetłumacz ten fragment to się doczytamy. Ale jest tam coś o grafice :)
|
Cytat:
|
Ten komunikat po polsku brzmi tak:
Nie znaleziono karty graficznej pracującej w standardzie DirectX 9! Sprawdz, czy masz karte graficzną zgodną z DirectX 9 i zainstalowane najnowsze wersje sterowników oferowane producenta karty. Aplikacja zostanie zamknięta. . |
. nie pisz dwóch postów pod rząd
. były takie tematy |
Cytat:
|
Jeśli masz starą kartę graficzną to zainstaluj do niej starsze wersje sterowników
|
Mam najnowsze sterowniki, jak narazie nie ma nowszej wersji....
|
Noo Jest Napisane że Twoja Karta Graficzna Nie Współpracuje z Directem 9.0 JAKĄ MASZ KARTE GRAF.??
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:09. |