TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Notatnik - serial obyczajowy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45247)

mario 27.07.2008 01:41

Notatnik - serial obyczajowy

To moja już trzecia z kolei produkcja simowa. Mam nadzieję, że się spodoba. A oto krótki opis serialu:

Serial opowiada o małżeństwie - Danielu i Weronice. Mieszkają w dużym domu. Nie brakuje im pieniędzy. Daniel prowadzi sklep elektroniczny. Pewnego dnia zgodna para zaczyna się kłócić z powodu nagłego wyjazdu jednego z nich do Ameryki w delegację. Kłótnia zachodzi tak daleko, że Weronika ucieka do swojej najbliższej przyjaciółki z pracy, Reni. Ostatecznie Weronika wyjeżdża, pozostawiając Daniela na cały rok samego. Jak to się potoczy?

======================

Czołówka:
Obejrzyj na YouTube

Odcinek 1:
Obejrzyj

Odcinek 2:
Obejrzyj

Odcinek 3:
Obejrzyj część 1

www.notepad.blog.onet.pl

Ellie 27.07.2008 10:27

Odp: Notatnik - serial obyczajowy

Fajnie się zapowiada - będę śledzić temat :] Kiedy przewidujesz premierę 1 odcinka? :)

daniel 27.07.2008 20:44

Okropność dużo znacznie gorsze od obrońców śmierci.Ten serial będzie niewypałem napewno.obrońcy smierci byli super !

mario 27.07.2008 21:24

Cytat:

Napisał daniel (Post 832184)
Okropność dużo znacznie gorsze od obrońców śmierci.Ten serial będzie niewypałem napewno.obrońcy smierci byli super !

Obrońcy Śmierci to serial fantastyczny. Powstało wiele jego odcinków, na których podstawie masz prawo ocenić całokształt. A wypowiadając się w tym temacie nie masz prawa sądzić, jaki będzie serial, czy porównywać do OŚ, widząc kilka napisów i postaci. Czy będzie niewypałem? ... To się okaże po rankingach oglądalności. Bardzo mnie zaskoczyła twoja wypowiedź (i tu, i na YT), bo nie zobaczyłeś nawet setnej sekundy serialu. :( Po samej czołówce człowiek NIE JEST W STANIE ocenić niczego.

Cytat:

Napisał bakalia
Kiedy przewidujesz premierę 1 odcinka? :)

Jutro o 12:00. :) Zapraszam.

daniel 27.07.2008 21:27

Ale wydaje się nudny przedstawie ci powody mojej oceny
1.Po pierwsze nudna grafika początkowa nie zadziwiająca
2.Brzydkie simy
3.Głupia muzyka gitara ? blee
4.Po prostu jest to nudne

mario 27.07.2008 21:30

Cytat:

Napisał daniel (Post 832213)
1.Po pierwsze nudna grafika początkowa nie zadziwiająca
2.Brzydkie simy
3.Głupia muzyka gitara ? blee
4.Po prostu jest to nudne

1. Nie rozumiem z tą grafiką. To są scenki nagrane w otoczeniu, w domu bohaterów oraz napisy początkowe. Zresztą jak grafika może być nudna? Może być beznadziejna, nieciekawa i do dupy. Ale nudna... ;d
2. A w twoich kochanych Obrońcach Śmierci są ładniejsze? ;dd
3. Madonna - Miles Away
4. Jeśli mówisz, że czołówka jest nudna, to ok, masz prawo tak sądzić. Ale nie możesz tego powiedzieć o całym serialu.

Kropka.

Cytat:

Napisał daniel
aha i moje gg 1610940 odpisz co ? bo ja pisze tam pogadamy wyjaśnie ci wszystko tutaj nie.

Od roku nie używam gg, więc nie mam zamiaru tam wchodzić po takim czasie. :D Jak coś, to zapraszam na pw.

daniel 27.07.2008 21:32

aha i moje gg 1610940 odpisz co ? bo ja pisze tam pogadamy wyjaśnie ci wszystko tutaj nie.

kubuss 27.07.2008 21:35

Zapowiada się fajnie. Czekam na 1 odcinek :)

pozdrawiam:
kubuss

Ruika 27.07.2008 22:18

Des ja również czekam na pierwszy odcinek serialu ;] Masz smykałkę do robienia fajnych "filmów", mówię tutaj o Obrońcach Śmierci. Coś czuję, że to cacko co nam zaprezentujesz również będzie na poziomie.

Souris 28.07.2008 08:09

oczywiście nawet zapowiada się ciekawie :) muzyka mi się podoba i w ogóle wszystko jest wspaniałe oprócz postaci, ale co tam na pewno się do nich przyzwyczaję :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:41.