![]() |
Odp: Berrywood
Pierwszy! Z zewnatrz nie podoba mi sie ale w srodku jest ok te fotele w salonie nie pasuja mi, w sypialni bardzo fajne i czesto uzywane na forum meble 8/10
|
Niby nic nadzwyczajnego, ale przyjemnie byłoby w nim pograć, a nawet pomieszkać :)
ocena 10/10... |
lubie takie nowoczesne style.
Podoba mi się b. 10/10 |
sliczniuchny, bardzo jasny i przytulny SUPER!!!
Bryla troszke jak dla mnie zadziorna, taka z pazurem, iepaduje troszke do srodka, ale momo wszystko tak bardzo podoba mi sie srodek, ze 11/10 |
podoba mi się kuchnia nie lubię takich ogromnych
|
Bryła jest za ciemna i co najważniejsze według mnie w nowoczesnej architekturze duże na całą ścianę okna a tu ciemna klitka .
Ogród pusty nawet jako nowoczesny ogród . Wnętrze tu już lepiej bardzo podoba mi się jadalnia i salon reszta pomieszczeń też ok . Bryła 5\10 Ogród 4\10 Wnętrze9\10 Ogół 6\10 |
niby taki zwykły ale fajny taki... spokojny i przytulny. podoba mi się 9/10.
|
Muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona. Uwielbiam takie nietypowe budowle. Bryła jest cudowna, ma charakter pomimo swojej surowości w formie i kształcie. Bardzo mi się podoba połączenie brązu i bieli.
Wnętrze również jest zupełnie niezłe. Podoba mi się taki surowy wystrój. Świetnie łączysz kolory i style (szarości, fiolety i biel i do tego ta "inna" tapeta w salonie). Ponadto fajny pomysł ze szklanymi taflami zamiast drzwi. Brawo. Pokój dziecięcy jest uroczy i zachęca do zabawy. Ogólnie bardzo ładnie. Razi mnie tylko tapeta w korytarzyku. Trochę za krzykliwa jak dla mnie. Szkoda też, że nie ma sufitów, wnętrza (i zdjęcia) wiele by na tym zyskały. Najbardziej brakuje mi ogrodu, aczkolwiek domyślam się, że jest to wynik Twojej konsekwencji i chęci utrzymania stylu całego projektu. Ogólnie 8/10. Dobra robota. |
Mam pytanie:są potrzebne jakies dodatki lub minipacki?
Bardzo mi się podoba,a szczegulnie pokój dla dziecka ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:28. |