![]() |
Odp: Uważaj o czym marzysz
Jeden błąd który znalazłam to było podkreślenie w pierwszym obrazku. Spodobało mi się jak dajesz te kolory, co pomaga odróżnić wypowiedzi. Podoba mi się też to, iż Kate nie jest sweet barbie girl. Tak. W sumie nic innego nie rzuciło mi się w oczy;) Na razie nie dam oceny.
Pozdrawiam ..::Milcia::.. Edit:Pierwsza xD |
Dotrwałam do końca, a to dobry znak, że jest ciekawie. Podoba mi się też, że większość rzeczy jest z oryginalnych Simsów, a nie z neta. Co do fabuły, to można się domyślić końca, choć mam nadzieję, że nas zaskoczysz.
|
Całkiem nieźle..ale znalazłam błędzik :"geografie" zamiast "geografię"
Fajnie,że wypoowiedzi są kolorow,ulatwie to czytanie i każdy wie kto co mówi.. Ocenię po następnym odcinku :P |
Zdjęć jest za mało i za szybko wszystko leci. Tu jest dzień, zdjęcie i wieczór a zaraz potem rano. Mogłabyś chociaż dodać na zdjęciach napis "Następnego dnia rano". Mi się podoba tak średnio.
|
heh, zapowiada się nieźle ;)
|
No, nawet może być. Wytrwałam do końca, a to dobry znak ;p.
W pierwszym obrazku rzuciło mi się w oczy podkreślenie. Chmurki bardzo dobrze zrobione graficznie. Akcja toczy się trochę zbyt szybko. Mam nadzieję, że w drugim odcinku będzie jakieś rozwinięcie akcji, bo jak na razie jest trochę nudno. Ocenię po drugim odcinku. |
Dziękuję wszystkim za komentarze:) Wezmę je do serca i postaram się poprawić przy kolejnych odcinkach. Niektórzy z was mówią, że akcja za szybko leci... i za mało jest obrazków. Mnie zawsze denerwuje w FS, że ludzie dają jedno zdjęcie tylko po to, żeby wstawić dymek z pożegnaniem, albo przywitaniem. Ja staram się trochę przyspieszyć, żeby za bardzo nie przynudzać. Ale następnym razem pomyślę nad dodaniem dymków np. "Następnego dnia rano", żeby nikomu się nie myliło.
|
Zapowiada się ciekawie. Mam nadizeję,że nadal będziesz miała dobre pomysły. Chętnie przeczytam następny odcinek.
|
Opowiadanie może być. Rozwaliło mnie to zdjęcie ze śpiącą Kate ;pp
A ten Jack nie jest przystojny, ma wąsy. o.O Czekam na dalsze części. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:36. |