TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Spełnione marzenie rodziny Macierzanka... [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46747)

Linea 21.09.2008 18:30

Spełnione marzenie rodziny Macierzanka... [BRAK ZDJĘĆ]

... Czyli do Awor, zaprojektowany przez charyzmatycznego architekta Miłowa, który postanowił 'zawładnąć' także Kwitnącymi Wzgórzami.
Państwo Macierzanka, po przeprowadzce z mieszkanka na przedmieściach z dumą prezentują swoje nowe, nareszcie własne lokum.

Vanitas 21.09.2008 18:57

Odp: Spełnione marzenie rodziny Macierzanka...

bryła nie podoba mi sie ale we wnątrz jest bardzo ładnie bla bla bla nie chce mi sie pisać 8/10 za bryłe

Ruika 21.09.2008 19:07

Bryła jest genialna. Świetnie dobrane kolory tynku do całości. Okropny błąd popełniłaś dając takie barierki na tarasach. Psują one cały urok szkieletu domu.
Wnętrze domu jest ciekawie zaaranżowane. Kuchnia jest genialne, świetna gra kolorami. Jednak ja dałabym ciemniejsza podłogę. Coś ala`kawa z mlekiem. A na szafkach położyłabym srebrne akcesoria, albo srebrną okładzinę ścienną przy mikrofali.
W sypialni nie podobają mi się firany, wyglądają one jak z innej bajki. Sofa czarna ok, ale nie ten model. Do łazienki nie mam żadnych zastrzeżeń. Biuro również jest idealne.
Salon to pomieszczenie, które najmniej przypadło mi do gustu. Umeblowałeś go bardzo chaotycznie.
Ogólnie muszę przyznać, że podoba mi się twoja praca. Widać, że włożyłaś w nią sporo wysiłku.

treys 21.09.2008 20:29

bryła i w ogóle całość z zewnątrz wygląda wspaniale!
wnętrze też fajne, ładnie dobierane.
9/10 niektóre szczegóły mi się nie podobały za to odjełam 1 p.

Björk 21.09.2008 20:39

No na pierwszy rzut oka stwierdziłam, że bryła oklepana i już mialam zrezygnować z oceny (z myślą, że ostatnio niejaki pan S. ;) skutecznie zniechęcil mnie do białych klocków wystawiając trzy pod rząd :D

Ale zobaczyłam kolejne zdjęcia i jestem zauroczona. Nawet ta bryła jest świetnie rozplanowana i w ogóle. Zero zbędnego miejsca. Po prostu wszystko przemyślane, dobrane itd.

9/10 - BARIERKA przy schodach!!!! Chcesz żeby simy Ci się pozabijały???!!! Okrutniku ;)

Callineck 21.09.2008 22:56

Bryła bardzo ładna, geometryczna :)
Jestem pod wrażeniem kuchni - pięknie podobierane kolory, co daje wspaniałą atmosferę.
Podobnie w sypialni - piękne czerwone akcenty.
Wspaniałe akwarium na piętrze.
Podoba mi się też, że każde pomieszczenie ma swoje przeznaczenie - jest miejsce na gabinet, pralnię i siłownię.
I na każdym piętrze łazienka - bardzo praktyczne rozwiązanie.
Wobec tak wspaniałych pomieszczeń jak kuchnia i sypialnia salon wyglada bardzo smutno i bezbarwnie.

Ale zauważyłam jeden błędzik - teleskop jest tak ustawiony, że chyba nie da rady przez niego spojrzeć ;)

mienso 22.09.2008 12:15

całkiem ładny, ale nie mój gust :]
6/10

Fiorella 22.09.2008 14:18

Piekny, naprawdę Ci wyszedł. Jest taki luksusowy i elegancki, to mi sie podoba.
Ale przyczepie sie do bryły - nie pasuje mi ta biała ściana od frontu, dałabym tam jakieś okna.
Ocena: 9,5/10

Gio 22.09.2008 15:32

Bryła jest po prostu idealna! Tak ładnie współgrające ze sobą kolory, tylko nie podoba mi się ten taraz do połowy garażu, ale i tak jest genialnie. W środku również bardzo dobrze, ale aby dostać się do siłowni trzeba przejśc przez kibel?! ;P Chociasz byś w garażu drzwi zrobiła :) Ale i tak oczywiście 10/10

Edit: Bardzo podoba mi się pralnia i sam fakt, że jest ;P

cerastes 22.09.2008 16:20

Nie lubię nowoczesnych projektów , ale gdy są one dobre zmieniam zdanie i tak też jest w tym przypadku :) Już na pierwszy rzut oka , dom prezentuje się bardzo dobrze . Wnętrze wygląda harmonijnie pomimo , że nigdy nie przekonuje mnie zestawienie czerni z beżem . Najwyżej oceniam kuchnię i gabinet . Wielki plus za elementy dekoracyjne , które prawie zawsze są pomijane w prezentacjach . Oglądając Twój projekt można poczuć , że łazienka służy do korzystania , a w gabinecie ktoś przed chwilą odłożył książkę . Jest to najlepszy dom spośród ostatnich prezentacji w tym dziale . :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:27.