![]() |
nie moge zainstalowac gry
mam orginalna wersje the sims2. raz juz ja instalowalam i bylo ok. lecz mialam problemy z kompem i musialam na nowo wgrywac windowsa (xp) chce teraz wgrac ponownie TS. ale plyta nie chce sie wczytac tylko wyskakuje mi puste okienko z wielkim kolkiem a w srodku bialym krzyzykiem. nic innego nie wyskakuje. czym to moze byc spowodowane????
|
Odp: nie moge zainstalowac gry
Czy twój komputer spełnia wymagania gry ?
Ile masz wolnego miejsca ? Czy płyta jest porysowana ? |
Czarnazielonka, to mi wygląda na pirata... No ale skoro mówisz, że oryginał nie mam prawa podważać Twoich słów, bo w końcu sama wiesz lepiej, jaką wersję gry posiadasz ;)
|
Takie coś właśnie jest w Piratach :(
Zostaje oryginala wrsja gry. |
Jeśli masz pirata poprostu się przyznaj. To, że mówisz że masz oryginała nie znaczy że ktoś ci pomoże, bo w oryginałach takie okienko nie wyskakuje :( Tylko sobie szkodzisz
|
No właśnie prawda górą! :) :) :) :) :)
|
Skąd wy wiecie, jak mają piraty? ;>
Kochanie, daj screena, bo nie wiadomo, co masz na myśli. Chociaż... Legolas wie lepiej. ;d Cytat:
Cytat:
|
posty połączone
[QUOTE=Désignér;869312]Skąd wy wiecie, jak mają piraty? ;>
Kochanie, daj screena, bo nie wiadomo, co masz na myśli. Chociaż... Legolas wie lepiej. ;d zrobilam tego screena ale nie wiem jak go tutaj wstawic. mozesz mi pomoc???? pierwszy raz jestem na takim forum i nie bardzo jeszcze ogarniam Cytat:
|
Poradnik dotyczący wstawiania obrazków na forum: klik! :)
|
posty połączone
Cytat:
http://img401.imageshack.us/img401/4...ytuuzh2.th.pnghttp://img401.imageshack.us/images/thpix.gif tak to wygląda |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:05. |