![]() |
Odp: Dom babci Rózi by zelkam
W bryle jest za dużo czerwieni.
Jeziorko na brzegu parceli wyszło kwadratowo brzydko. A reszta całkiem miła i przyjemna :) |
Domek babci Rózi jest milusi :)) Przytulny i właśnie w stylu starszej osoby. Ładny, elegancki i doskonale dopracowany. Szkoda tylko, że zdjęcia nie wyszły za dobrze :( Nie podoba mi się jeszcze bryła i front ogrodu. Reszta jest super!!! Gratulacje, trud jaki włożyłaś w budowę opłacił się.
|
Co do zdjęć- niechcący przestawiłam na gorszą jakość...
|
Nie podoba mi się cegła w bryle.
I w ogóle, lewa strona (gdzie są te dwie ściany po skosie) brzydko Ci wyszła. Dlaczego w łazience wisi sama firanka? Gdzie okno? Co do sypialni, muszę się z Tobą zgodzić. Może jakbyś zmieniła tapetę, znikłoby to wrażenie? Nie podobają mi się kamyki w stawku :/ To, czego tu nie wymieniłam oczywiście mi się podoba :) Tylko następnym razem rób spację, zanim wkleisz link kolejnego zdjęcia, żeby się tak nie zlewały ze sobą. 8,5/10 |
Jest okno, tylko malutkie.
|
Cytat:
Ale tak. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy. To raczej jest dom wiejski, aniżeli babuni. Kto powiedział, że domek babuni musi być staromodny, w wiejksim stylu i zacofany. A skąd wiemy, że ów pożądna babka nie jest skinem? Dlatego ja bym ten dom określił raczej jako wiejski. Więc teraz sama ocenka domu. W środku ładnie- po wiejsku, ale dla zacofanej babci też pasuje :D Bryła jest okropna- taka rozciągnięta i ogólnie mało symetryczna :P A moja ocenka wcale nie jest rozciągnięta- 7.5/10. Pozdrawiam! |
Bardzo fajny klimacik domku babcinego ; ]
Tylko ja nie wiem... co Wy macie z tymi domkami dla emerytów ; D Ocenka?! Nie wiem... |
No bardzo ładne wnętrza, bryła już mniej nie ten kolor, i tak mało okien z przodu :( Ale reszta jest super ;) Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Moim skromnym zdaniem idealny Zelkam ;)
Odniosłaś się perfekcyjnie do projektu (w sensie ze taki babciny domek, wiem nawet skąd inspiracja :D ale ciiii ;* ) Nie pasuje mi trochę dywan w jej sypialni. Dasz download? Bo mam taką babcię ale nie umiem jej fajnego domku zrobić :( 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:28. |