![]() |
Odp: "Offelia" by zelkam
pierwsza
ładny w środku ale na zewnątrz brzydki 7/10 |
całkiem, całkiem daję 8,5/10
|
Wewnątrz prezentuje się dużo lepiej niż na zewnątrz ;) Ogólnie ładny, trochę za ciemno w łazience. 8/10
|
Sypialnia dziewczynek jest najlepsza! :)
Pozostale troche burawe... :( |
Z całego domu podoba mi się tylko łazienka.
Reszta nie w moim stylu. A i jeszcze świecąca podłoga jest ok. Reszta jakoś może być ,ale nie mój styl 4.9/10 |
Powinno być więcej zdjęć bryły z różnych stron, ponieważ po tym jednym ciężko jest ją ocenić. Wydaje się jednak całkiem dobra. W środku troszeczkę mdławo, ale dość ładnie. Bardzo przypadła mi do gustu sypialnia, w moim ulubionym kolorze ^^. Ogólnie dom niczym się nie wyróżnia, choć moim zdaniem jest poprawny. 6,5/10
|
Nawet ładnie ; )
Nie zachwyciło mnie, ale było całkiem niezłe Sypialnia - ładna, w stonowanych kolorach, dobrze oświetlona Pokój dziewczynek - jasny, kolorowy Łazienka1 - jasna, ale czy za bardzo biała? Nie dało się kolorów jakoś ładnie połączyć? Łazienka2 - trochę ciemno, ale widocznie tak miało być, miły klimacik Salonik - Całkiem przytulny Przedpokój - no cóż co ja tu mam ocenić.. Bryła - całkiem nieźle... (mało widoczna) Ogród - taki jakiś... nawet ładny, ale za mało.. A ocenki nie dam, bo to za trudne zadanie ; P |
Noo bardzo ładny domek. Bryła nawet mi się podoba :D Wnętrza bardzo ładne. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
No i takie domki lubię najbardziej :)
Przytulny, miły :) Trochę niekiedy kiepskie tekstury rzeczy z netu są denerwujące tylko. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:27. |