![]() |
Mój projekt [BRAK ZDJĘĆ]
Dom Stivena i Sammy-Jo
kuchnia salon sypialnia Łazienka łazienka na piętrze salon na piętrze sypialnia na piętrze Biuro pietro z góry Patio |
Odp: Mój projekt
No! Po tych marnych początkach (problem ze zdjęciami) nie spodziewałem się tak ładneg domku. No naprawdę! :)
9/10. Pozdrawiam! |
Ja również :) Wracając do domu jest naprawdę piękny. Znakomite meble, kolorystyka, nawet bryła mi się podoba :) Ocena 10/10
|
Całkiem fajny ale nie podoba mi się szereg identycznych krzewów.
9/10 ^^ |
Czy te biura muszą być czarno-białe ? Mnie się to nie podoba..
Smutnawo trochę w tym gabinecie Łazienka na piętrze trochę mi nie odpowiada (ale to szczegół) Ogólnie bardzo ładnie i przytulnie Ps. Początki bywają trudne, nareszcie czas na rozwinięcie skrzydeł :P |
Hej:)
Domek bardzo mi się podoba:) Dodatki brałas z interntu zy masz jakas czesc simsów? czy zwykle simsy? pozdrawiam.:) 9/10 |
Bryła bardzo ładna i domek urządzony też..
Ogród ładny pare zeczy mi sie nie podobaja ale nie bede ci juz ich wipisywać:P 9/10 |
A ja tu odmienną dam opinię.
Nie podoba mi się :) Pstrokaty podjazd. Kuchnia i salon bez zastrzeżeń. Sypialnia i łazienka są okropnie "nawalone". Za dużo nagracone, za dużo rzeczy. Łazienka na piętrze- dwie umywalki? A po co, co to szkoła, placówka publiczna? Sypialnia na pierwszym piętrze- choć nie lubię tego stylu to bardzo mi się podoba. Jest super, najlepsze pomieszczenie w domu. Biuro ładne, ale bez sztalugi. I dwie te same lampy. I dwa te same stoliki, różniące się tylko tym co na nich jest. I dwa podobne biurka. To już nie. A i salon na piętrze... Też jakoś sprawie wrażenie nagraconego. Patio- ładne, aczkolwiek przypomina mi Tomb Raider Anniversary- jakoś takie skojarzenie. Ogólnie, mogło być lepiej, ale dam ci: 5/10 No i jeszcze te drzewka na zewnątrz. Identyczne do siebie. Dobra, dosyć. Popraw te wymienione rzeczy, a będzie dobrze. Pozdrawiam, Dyskotekowa Imprezowiczka |
Naciapałeś chłopie...
Ale wyszło ładnie 6/10 |
Według mnie wyszło świetnie. Rzadko zdarzają się takie ładne domy w "jedynce".
Gdyby tylko kolorystyka była w miarę ta sama, nawet dałabym te 10/10. No ale niestety... 8,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:35. |