![]() |
Odp: ROY by Liv
FIRST
BRYŁA: piękna. no nic dodać, nic ująć! 10/10 HALL: Przytulny. Śliczny kolor. Dobrze że nie dałaś tam mebli :D Fajnie ogólnie go zrobiłaś. Tak się ciągnie! 10/10 SALON: Ciepłe kolorki, ale dość pusto :( 5,5/10 KUCHNIA: Fajna, szkoda że lodówka z maxisa. Świetne kwiatki. Czegoś mi brakuje. Tylko czego... WIEM! Ten kolor jest... Taki przejedzony....Jestem też zachwycona tą półeczką, białą z kwiatkami, co jest centrum jednego ze zdjęć. Skąd masz? 7,5/10 SYPIALNIA: Znam ten zestaw. Ładnie użyty. Całość bardzo efektowna. 9/10 POKÓJ DZIECKA: Zbyt pstrokaty. Moim zdaniem najgorsze miejsce w całym domu :( Bezbłędna za to jest tablica! 3,5/10 OGRÓD: Świetny! Pełno kwiatów, kolorów. Zmieniłabym kolorystykę siedzonek i parasola. 9,5/10 ŁAZIENKA: Monotonny kolor - znowu, niestety. Przejadł mi się. Ten nocnik jakoś tak odstaje. Może poszukasz nowego? :D A i zestaw mebli też znam, jest z mojej ulubionej stronki z meblami :P 6/10 PODSUMOWANIE: Całość ładnie się prezentuje, pokój dziecka jedynie jakiś taki nie w tym stylu. Już nie oceniam liczbowo tego podsumowania. OCENA KOŃCOWA: 61/80, 76%, czyli szkolne 4 ;) Pzdr. :* FLAVOUR Edit Musiałam zmienić ocenkę, bo źle przełożyłam półkę do pomieszczenia. Niewiele to zmieniło ;) Hall nadal piękny, a kuchnia przez to jest ładniejsza. Różnica 1 punkta. 4 LIV :* |
Owszem, podoba mi się [img]Birggin[/img]! Nie pasują mi tylko drzwi od frontu, kwiatek w salonie, który przełazi przez ścianę oraz jest tu trochę mało obrazów.
|
Piekny. Ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń. Fajnie tę piaskownicę zrobiłaś i w ogóle ogród jest znakomity. I salon mi sie bardzo podoba. w takich ciepłych, przytulnych kolorach. W moim stylu.
Ocena: 10/10 |
Cytat:
Niezbyt wiem, o co Ci chodzi... A może o tą z kuchni? (16 zdjęcie) Dominic: Racja, z tym kwiatkiem. Miał stać inaczej, ale potem zrobiłam już zdjęcia i po prostu zostawiłam go takim, jakim był. I dzięki za wszystkie dotychczasowe ocenki :) |
fajny, nawet bardzo.
tylko nocnik w łazience tak jakoś nie pasuje, ale tylko dlatego że jest czerwony. i ta przeszklona ściana w salonie jakaś taka dziwna. 9/10 |
Bardzo ładny, tylko drzwi frontowe takie... mało dyskretne, 9,5/10
|
No tak, rzeczywiście należy do kuchni ta półka :D
|
bardzo ładnie... No nie dość, że mistrz w FS to jeszcze architekt ;p 10/10
|
Flavour: w tym secie znajdziesz półkę ;)
http://www.thesimsresource.com/downl...grooms/730222/ @up: Mistrz w FotoStory... Ale co do domków, jestem architekt amator- lubię to i tyle (chociaż w FS też twierdzę, że jestem amatorką ;)) Dzięki, bardzo mi tym schlebiłaś ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:18. |