![]() |
Odp: W Wiejskim Stylu
Bryła taka sobie ,salonik za duży nie wykorzystałeś wolnego miwjsca mogłeś go zagospodarować ,dobór kolorów może być ,
Zawaliłeś z kominkiem po co są tam te dwa okna no i w kuchi też szafka na oknie zwracaj na to uwagę psuje wygląd pomieszczeń, te grzejniki obok siebie nie pasują. Sypialnia jest ładna, łazienka też ,ładny jest ogródek. ocena 5/10, -nie dopracowałeś saloniku za pusto! |
Dzięki, a mi się wydawało, że te dwa grzejniki obok siebie pasują
|
z zewnątrz: ogólnie ładnie, ale widzę niedopracowania np. trochę dziwny ogród.
fajnie ci wyszła łazienka. ale żeby sufit w kuchni był wyłożony płytką w koguty? trochę przesadziłeś. pozatym widać trochę pustki i niedosyt. salon wyszedł trochę nędznie. ale tak to dosyć przytulny domek, w sam raz do grania. aha i moja rada: rób między zdjęciami odstęp 'enterem' bo źle się ogląda jak są takie 'posklejane'. 6/10 edit: jak chcesz czcionkę zmienić na Arial to napisz bez cudzysłowiów (niewiem jak to się to słowo odmienia). |
Fajnie Ci to wyszło tylko, że jak dla mnie to nie podoba się kolor domu.
A reszta jest bardzo fajna. Moja ocena to 8/10. Gratz :)) |
Dzięki treys, myślałem, że z cudzysłowami, tak było napisane w jednym temacie
|
Nie jest źle. Dom nawet przyjemny. Znajdzie się tu oczywiście kilka błędów (szafka wchodząca w lodówkę i na okno (!) czy kafelkowy sufit O_o) Bryła to jedna z lepszych, które udało ci się zrobic. Jak już powiedziałem, nie jest źle, ale i tak dom nie zachwyca.
5/10 |
Aleee pusto :(
Za to ładna kolorystyka ;) |
Ojojoj...
To już serio Twój ósmy dom?! :O Eee... Jest taki średni. Są rzeczy, które mi się spodobały (przykładowo ogród, salon czy przedpokój), nie spodobały (kuchnia przede wszystkim) i są w miarę (łazienka i reszta). Mogło być lepiej, naprawdę. Poza tym, skoro już po raz ósmy prezentujesz nam swoje dzieło, to tym bardziej... :/ 6/10 |
Mam nadzieję, że to osiedle i walentynkowa niespodzianka będą lepsze od pozostałych :)
Jakby coś ta ''niespodzianka'' zostanie wstawiona 14 lutego w walentynki :) A osiedle, może we wtorek |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:01. |