![]() |
Odp: -odnaleźć spokój...
Strasznie mi się podoba ogród i bryła. Jednak w środku... Hmmm... Nie za specjalnie. Podoba mi się salon i kuchnia.
Kołdra w sypialni "lata" hehehe... Ale ogólnie podoba mi się i daje Ci 9,9/10 |
Po prostu Śliczny.
Bryła Super. W Środku też bradzo ładne. Na prawde mi sie ten dom spodobał. Tylko ze ocenka dam 9/10 Za coś. |
Mi się bardzo podoba.Szkoda ze w ogrodzie tak mało kwiatów.
Przedpokój - ładne kolory i fajnie ustawione meble Kuchnia - za dużo tego wszystkiego, nie podoba mi się Jadalnia - ładna, taka nastrojowa Salon - bardzo fajny tylko ciut za jasny, ta kobieta na stole dziwnie wygląda Sypialnia - ładnie ale dużo wolnego miejsca Łazienka - trochę pustawo Ocena: 9/10 za piękny wystrój pokoi |
Jest super:) oprócz kołdry i jak np. nie lubię dwukolorowych domów ale i tak 9/10:D
|
Odp: Retrouver la tranquillité-odnaleźć spokój
Pozwól, że z lekka skrytykuję :D. Dach jest zbyt wysoki, ciężki i ma zły kolor. Studnia stoli na brzegu parceli a jedno z okien na piętrze jest krzywo względem okna na parterze :). W tym domu wykrywam mało obrazów. W kuchni zlew jest źle wstawiony (nie chodzi tu o kwestię alkoholu). Powinien być wbudowany w szafkę. Z jednej strony na ścianie jest zbyt pusto. Nie pasuje mi fortepian (czy co to kolwiek jest) w sypialni. Ogółem dom udany. 8,999999/10 :D (wiem jestem genialny :D)
|
Dach tej bryły nie pasuje jak mówi dominic.
Salon, sypialnia i kuchnia najładniej wyszły. Zauważyłem, że pod zlewem w kuchni są gazety... Miało tak być ? :P W łazience jest piękna, narożna wanna. A w sypialni, jak Intensimo twierdzi, pościel lata. : > Ogólnie to mnie się podoba. 8/10. Pozdrawiam. : 3 |
Bryła ładna, prosta. Jeśli chodzi o ogród, też jest dobrze. W szczególności podoba mi się ten staw.:)
Przedpokój okej, razi mnie tylko ten maxisowy kwiatek w rogu. Kolory dobrane. Kuchnia bardzo fajna, tylko gdzie simowie przygotowują jedzenie? Na podłodze?:| E? Dywan? Do jadalni nie mam zastrzeżeń.:D W salonie nie pasuje mi to na tej czarnej półce. Co to? Owoce? W tym pomieszczeniu jest utrzymana zimna kolorystyka, dlatego się czepnę tego. Do sypialni nie mogę Ci nic zarzucić. ALE PANELE W ŁAZIENCE???!!! To chyba tyle. 9,6/10, bo mimo wszystko bardzo mi się podoba. Dziękuję też za dedykację, miło mi, chociaż nie musiałaś.:) |
bryła: jest piękna. dobrze że nie jest jakaś modernistyczna i surowa, tylko klasyczna a zarazem nowoczesna.
wnętrze: hmm, ogólnie ładnie ale mam pare uwag: - głupawa rzeźba w salonie, - panele w łazience, z zewnątrz mogłaś dać mniej wysokich drzew a więcej niższych krzaczków. szkoda że masz taką kiepską kartę graficzną. 8,5/10 |
A i się wszystko podoba :PP
10/10 Pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:14. |