![]() |
Odp: Manton by vibratoria
Kurcze. Wystawiłam dom w tym samym czasie co Ty ;( Przy Twoim wszystko gnije więc bardzo mi przykro.
10/10 |
Szczerze mówiąc to mi się nie zbyt podoba. Tutaj pofabryczna dzielnica a wewnątrz Merc i dużo nowoczesnych akcentów. Może, jest to dobre połączenie, ale mi się nie podoba!
|
Ejj,wspaniały jest,ujęłaś świetnie klimat :]
Piękny 10/10 |
Bardzo dobry projekt, że jestem Twoją wielką fanką już wiesz:D.
Aha, czy mi się wydaje, czy ten fortepian, na jednym zdjęciu jest szary, a na drugim czarny??? A może to tylko kwestia oświetlenia??? Ktoś już wspomniał, że zbyt nowoczesny, może trochę tak, z jednej strony stara dzielnica, a w środku taka nowoczesność, lecz zarazem połączona z klasyką. Super, ach, jaki talent! 10/ 10 ( a cóż innego mogłabym dać?) |
Wspaniały!
Kolejny świetny projekt! 10/10 |
Oj Vibratorio, mam jedno pytanie:
Dlaczego, ten dom jest taki fajny? :P Idealnie pasowałby dla człowieka, który lubi bałagan, a jednocześnie uwielbia malować, czyli dla mnie :D Zamordujesz mnie tymi sowimi domami Co mogę powiedzieć o bryle?hm...super,(po prostu brak mi słów) Jak już mówiłem, ten dom jest ideą dla artysty Ten bałagan i w ogóle to wszystko Podziwiam Cię za talent! Manton jest zbyt piękny, aby ocenić go liczbowo(wykroczyłby poza skalę :D) |
No cóż...ja pewnie nigdy czegoś takiego nie zbuduje, bo zwyczajnie nie potrafię. Podoba mi sie, jednak z jednej strony są deski ze starą niebieską farbą sprzed 20 lat z z drugiej nowy błyszczący fortepian... Ogólnie jednak bardzo ładny..dom:)
|
Bryła mi się nie podoba...chociaz pomysł fajny... wnętrze jest bardzo ładne.
Ocena: 10/10 |
Ja z kolei klimat rozumiem, świetnie udało Ci się go oddać :)
Jak zwykle fantastyczne drobiazgi i dekoracje, jesteś w tym niezrównana. I genialna pracownia artysty. Ale paradoksalnie najbardziej podoba mi sie ta obłażąca z niebieskiej farby podłoga :D oraz pokój kapielowy i bardzo przytulna sypialnia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14. |