TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   "Niezapomniane wspomnienia" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49711)

kubuss 24.02.2009 18:33

"Niezapomniane wspomnienia" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]

Cześć to mój 39 dom na forum. Zapraszam do oglądania.

Dom "Niezapomniane wspomnienia" zamieszkuje wdowa Józefa Kubrak. Babcia Józia bo tak na nią mówią sąsiedzi przeprowadziła się na przedmieścia 2 lata temu, po śmierci swego męża Czesława. Dom, w którym mieszka jest mały i urządzony w "babcinym stylu", lokatorka ma małą emeryturę, z której musi utrzymać dom, pieniądze które otrzymała po śmierci męża przeznaczyła na budowę domu. W wolnym czasie Józefa zajmuje się ogrodem lub pichci coś w kuchni.

Spis pomieszczeń: kuchnia, salonik, łazienka, sypialnia, spiżarnia
Testowany: tak
Parcela: 2x2
Cena: 32 125 simoleony

Zagłosuj.
Oceń.
Skomentuj.

pozdrawiam:
kubuss

dżin. 24.02.2009 18:39

Odp: "Niezapomniane wspomnienia" by kubuss

Jestem pierwszy :P
Jak zwykle zbudowałeś mały domek
Ogródek i bryła są wnet prześliczne
Wnętrze trochę gorzej Ci wyszło,
po prostu jest w nich za pusto
Ale ogólnie jest przytulnie(rymuje się :D)
8/10 :redface:

steve 24.02.2009 18:46

Witaj
ładny, mały, w sumie zwykły domek:) Wszystko ok ale czy ja już calkiem nie widze czy nie ma bramki w płocie;)? 8/10
pozdrawiam

cerastes 24.02.2009 18:49

Podoba mi się to , że domek utrzymany jest w zaplanowanym przez Ciebie klimacie .
Wnętrza są dość ciepłe i jest nawet mała spiżarka ( takie babcine pomieszczenie ! :) ) .
Projekt jak zwykle bardzo estetyczny . :)

kubuss 24.02.2009 18:53

Dzięki za oceny, muszę się przyznać że to mój pierwszy "babciny" dom :D
steve uliczka jest na przeciwko drzwi imho że jej nie widać bo jest taka sama jak płot :D

treys 24.02.2009 18:55

Bryła ładna, chociaż czegoś mi w niej brakuje.
Wnętrze także bardzo fajne, utrzymany lekko wiejski klimat i ładne połączenie kolorów.
Tylko trochę za pusto.
9/10

justinea4 24.02.2009 18:59

Uwielbiam twoje domki i przyznam, że skoro jest twój pierwszy "babciny domek" to jest genialny. Bryła budynku prosta i niewielka. Ze względów na wielkość parceli ogród również nie jest gigantyczny, ale za to zrobiony gustownie i estetycznie. W środku prześlicznie. Doskonale dobierasz meble do pokrycia ścian i podług. Gorzej natomiast z z wystrojem, a w szczególności w sypialni, której puste ściany wprost mnie przerażają :) Co do pozostałych elementów wszystko współgra ze sobą idealnie.
Ocena 9/10

Esterkaa 24.02.2009 19:05

Hmm..bryła mi się podoba ale za to ogród mniej... ta trawa jakas taka dziwna:P i jakos tak mi ten ogód nie podpasowal..a c do wnetrz to mi się podobaja.. faktycznie oddaja taki babciny klimat:P co mi się bardzo podoba.. ale jest za mało ozdób np. w sypialni. I wydaje się ze strasznie pusto jest w łazience.. szczególnie na tym zdjęciu wanny...
Ale ogólnie jest fajnie.
ocena:8/10
Pozdrawiam:)

seattle 24.02.2009 19:11

Niezły. Może nie idealny ale ładny, prosty i przytulny. Ale jedno mi się nie podoba. Grzejniki! Są wszędzie, a nienawidzę ich ;) Ale spiżarnia cud-miód (bez orzeszków)

Z powodu tych grzejników tylko 9/10

Pozdrowienia :)

Paka 24.02.2009 19:29

Mmmm ^^
Jaki przytulny ^^
Lubie takie ^^
Tylko w łazience wg mnie jest "chłodno" :P
9/10 :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:49.