![]() |
"Oaza Spokoju" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
"Oaza [font=comic sans ms][size=2]Spokoju" #40 Spis pomieszczeń: przedsionek, salon + kuchnia, łazienka, sypialnia Testowany: nie Parcela: 2x2 Koszt: 26 214 kubuss |
Odp: "Oaza Spokoju" by kubuss
Ladny i ładne kolorki^^ ogólnie śliczny domek
Ocena 9/10 |
Ok, plus jest taki, że na pewno dobrze by się w tym domku grało, jest ładny i ok, nie czepiam się , bo wszystko jest raczej dopasowane, ale znów jest to samo !
Domek dla singla w jasnych kolorach... Błagam Cię, wymyśl coś nowego :D Tak to jest ładnie. 9/10 |
Gdyby nie nazwa to bym tu nie wszedł... Też miałem Oazę spokoju :D Z zewnątrz mi się nie podoba, jak dla mnie to z zewnątrz jest wręcz strasznie :O W wewnątrz panuje nawet fajny nastrój... 6/10
|
Kubuss...? Chyba w Twoim wydaniu 40 nie jest najszczęśliwasza :P
Gdyby nie Ty to Ty, to bym Ci tak przywalił.... Bryła...faktycznie. Ośmielę się nawet porównać z tymi autorstwa słynnej projektantki Magdy_Kaulitz :D Najbardziej podoba mi się kuchnio-jadalnio-salon :) Sypialnia- ufff....przemiliczmy ;) Łazienkę lepiej też. 6.5/10 Chyba nigdy nie dostałeś takiej niskiej oceny :D Pozdrawiam! |
Mi również najbardziej do gustu przypadło połączenie kuchni , jadalni i saloniku .
Przedsionek również mi się podoba . Wymienione pomieszczenia sprawiają wrażenie bardzo harmonijnych . Neutralna kolorystyka ścian ładnie współgra ze stylem umeblowania . Szczególnie podobają mi się akcenty dekoracyjne , które ożywiły projekt ( m.in. kontakty i gniazdka ! :O ) . ;) |
No, taki fajny, "normalny" co mnie u ciebie dziwi:P:D
Ja nie mam zastreżeń, 10/10 ;] |
Domek faktycznie niezwykle staranie i ślicznie zaprojektowany. Widać, że zadbałeś o wszelkie szczegóły nawet gniazda kontaktowe. Bardzo dokladnie dobierana kolorystyka oraz styl.
Ocena 10/10 |
Co wy macie z tymi 'oazami spokoju' ? zbrzydło mi się to juz wszystko..te nazwy ,te same parcele. Kompletnie nic sie neizmieniło od czasu gdy zobaczyłam twoja pierwszą prace...
|
Dzięki za oceny. Co do bryły no może nie jest za piękna ale grunt że funkcjonalna :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:19. |