![]() |
Reborn Modern House [BRAK ZDJĘĆ]
Witam! :D Po dość długiej przerwie powracam i wstawiam nowy domek, mam nadzieję że się wam spodoba.Przeznaczony jest dla dwóch osób.Jedna łazienka jedna sypialnia.Wszystko starałem się utrzymać w stylu moden :)Komentujcie!
Bryła Salon Kuchnia Łazienka Sypialnia |
Odp: Reborn Modern House
Powracasz i to w bardzo dobrym stylu. Do wnętrz nie mam zastrzeżeń jedynie dziwi mnie rozwiązanie, aby schody były w kuchni, ale po prostu musiałem się czegoś przyczepić :P
Co do bryły mogłeś sobie darować te wystające ścianki, poza tym od strony drzwi wejściowych trochę pusto. Dorób tam jakieś okna i będzie dobrze i jeszcze taka moja uwaga zacznij ćwiczyć robienie ogrodów, bo na razie nie zachwycają. 8/10 |
Wystające scianki to mój znak rozpoznawczy ^^.Schody nie są w kuchni bo kuchni jako takiej w domu nie ma :P To jest kuchnia połączona z salonem .Nie mam zamiaru robić ogrodów... Nie wychodzi mi to i tyle! :)
dzięki za ocenę. |
Cytat:
ale nie róbmy już kolejnej dyskusji na parę stron jak to mamy w zwyczaju XD |
Zatkałło kakałło :O Jak to możliwe, że w ts1 można zbudować takie cudeńko? 10/10
|
super:) mam niektóre meble z twojego domu ;];]
|
Super ! 10/10
|
Bryła jest ładna ale ... wnętrza mi się w ogóle nie podobają zero oryginalności, ułożenie takie zwykłe. Jak na twoje możliwości!.
Ojej. 6/10 |
O! Wreszcie Twój kolejny domek :)
Jak dla mnie jest on po prostu świetny! Nie za mały, nie za duży...taki akurat w sam raz :) Bardzo fajne meble i rozmieszczenie pomieszczeń. Tylko te wystające ściany....tak jakoś nie pasują. Mógłby chociaż być nad nimi dach, czy coś.... I jeszcze z zewnątrz jest zbyt szary no i praktyczny brak ogrodu :) Resztę błędów chyba wymienili poprzednicy, ale mi się bardzo podoba ;) |
Jedyne, co mi się nie podoba w tym domku, to bryła. Może to przez te okna i drzwi na zewnątrz? Nie wiem. W każdym bądź razie, nie w moim stylu (nie lubię modernu :D). Jeśli chodzi o wnętrza, jestem jak najbardziej na tak! Muszę przyznać, że po raz pierwszy widzę dom z TS, który jest tak ładnie i przemyślanie umeblowany. Po prostu cudo :) Pomieszczenia nie są ani za małe, ani za duże - w sam raz, co daje efekt przytulności. Gratuluję, mimo początkowych uwag, daję Ci 10/10!
PS Nie bez powodu masz taką rangę, jaką masz :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:42. |