TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Reborn Modern House [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50120)

Elros 27.03.2009 21:53

Reborn Modern House [BRAK ZDJĘĆ]

Witam! :D Po dość długiej przerwie powracam i wstawiam nowy domek, mam nadzieję że się wam spodoba.Przeznaczony jest dla dwóch osób.Jedna łazienka jedna sypialnia.Wszystko starałem się utrzymać w stylu moden :)Komentujcie!

Bryła

Salon

Kuchnia

Łazienka

Sypialnia

Oskikop 27.03.2009 22:02

Odp: Reborn Modern House

Powracasz i to w bardzo dobrym stylu. Do wnętrz nie mam zastrzeżeń jedynie dziwi mnie rozwiązanie, aby schody były w kuchni, ale po prostu musiałem się czegoś przyczepić :P
Co do bryły mogłeś sobie darować te wystające ścianki, poza tym od strony drzwi wejściowych trochę pusto. Dorób tam jakieś okna i będzie dobrze i jeszcze taka moja uwaga zacznij ćwiczyć robienie ogrodów, bo na razie nie zachwycają.

8/10

Elros 27.03.2009 22:05

Wystające scianki to mój znak rozpoznawczy ^^.Schody nie są w kuchni bo kuchni jako takiej w domu nie ma :P To jest kuchnia połączona z salonem .Nie mam zamiaru robić ogrodów... Nie wychodzi mi to i tyle! :)
dzięki za ocenę.

Oskikop 27.03.2009 22:15

Cytat:

Napisał Adam1995_Winner (Post 988362)
Wystające scianki to mój znak rozpoznawczy ^^.Schody nie są w kuchni bo kuchni jako takiej w domu nie ma :P To jest kuchnia połączona z salonem .Nie mam zamiaru robić ogrodów... Nie wychodzi mi to i tyle! :)
dzięki za ocenę.

Dziwne, bo na kuchnie połączoną z salonem to nie wygląda, bardziej z jadalnią, ale już się nie czepiam. Jeśli chodzi o ogrody to z takim nastawieniem wiadome jest, że nigdy ci nie wyjdą, dlatego mówię, abyś zaczął je ćwiczyć, a wtedy na pewno będą o wiele lepsze.

ale nie róbmy już kolejnej dyskusji na parę stron jak to mamy w zwyczaju XD

dżin. 28.03.2009 07:34

Zatkałło kakałło :O Jak to możliwe, że w ts1 można zbudować takie cudeńko? 10/10

aneurysm 28.03.2009 09:08

super:) mam niektóre meble z twojego domu ;];]

dirty_job 28.03.2009 09:58

Super ! 10/10

Reminiscencja 28.03.2009 13:20

Bryła jest ładna ale ... wnętrza mi się w ogóle nie podobają zero oryginalności, ułożenie takie zwykłe. Jak na twoje możliwości!.

Ojej. 6/10

Gio 12.04.2009 14:13

O! Wreszcie Twój kolejny domek :)
Jak dla mnie jest on po prostu świetny! Nie za mały, nie za duży...taki akurat w sam raz :) Bardzo fajne meble i rozmieszczenie pomieszczeń.
Tylko te wystające ściany....tak jakoś nie pasują. Mógłby chociaż być nad nimi dach, czy coś....
I jeszcze z zewnątrz jest zbyt szary no i praktyczny brak ogrodu :) Resztę błędów chyba wymienili poprzednicy, ale mi się bardzo podoba ;)

ultraviolence 12.04.2009 15:53

Jedyne, co mi się nie podoba w tym domku, to bryła. Może to przez te okna i drzwi na zewnątrz? Nie wiem. W każdym bądź razie, nie w moim stylu (nie lubię modernu :D). Jeśli chodzi o wnętrza, jestem jak najbardziej na tak! Muszę przyznać, że po raz pierwszy widzę dom z TS, który jest tak ładnie i przemyślanie umeblowany. Po prostu cudo :) Pomieszczenia nie są ani za małe, ani za duże - w sam raz, co daje efekt przytulności. Gratuluję, mimo początkowych uwag, daję Ci 10/10!

PS Nie bez powodu masz taką rangę, jaką masz :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:42.