![]() |
Odp: Stary młyn wodny by Aya
Aż mnie zatkało!!!
Cudownie. Najlepsza kuchnia :) 10/10 |
Naprawdę ładnie :) Tak staro, drewniano i tak dalej :) Pod względem "widokowym" jest świetnie. Przytulny zakątek w środku dziczy.
Jednak odpycha mnie wszehobecny syf i nie wiem czy ktokolwiek podołałby tam mieszkać :P Co prawda faktycznie jest burza kolorów, ale jak tak właśnie lubię :P (w moich domkach też nic do siebie nie pasuje :P) Twój dom łączy to, że wszystko jest wyrwane z takiego balaganu i idealnie do niego pasuje. Jestem pozytywnie zaskoczony i chyba przybyła nam jeszcze jednak genialna forumowa budowniczka :) |
Piękny ten młyn (a ja lubię stare młyny :D) nie wiem co skrytykować więc dam od razu ocenę: 10/10 :D
|
Bardzo ładny , ciekawy i starannie zaprezentowany projekt . :)
Podobają mi się przedstawione pomysły aranżacyjne . Lubię niestandardowość i trochę teatralności w prezentacjach , a Twoja właśnie taka jest . :) |
Dom zrobiony z klimatem! Genialne dodatki. Wiem jak jest ciężko o dobre dodatki, które będą współgrać ze sobą. Piękna kolorystyka okładzin. Sama chciałąbym zamieszkać w takim domie =) idealne miejsce na wypoczynek. IMHO jest to jedna z tych lepszych prac na forum. I to zapewne nie tylko moje zdanie.
Świetna prezentacja na czasy w których panuje prezentowanie modernistycznych brył. Mam nadzieję, że nie jedengo użytkownika tego forum zainspirujesz do stwożenia czegoś nowego/innego/z klimatem. 10 |
Bryła - nie podoba mi się kształt, ale kolory są bardzo dobre, dają fajny efekt.
młyn jest super ;) Ogród - jest ładny, najbardziej podobają mi się 3 ostatnie fotki. Salon jest bardzo ładny. Kuchnia - ta zieleń nie bardzo mi się podoba. Łazienka jest fajna, kibelek jakoś nie bardzo pasuje. Sypialnia jest świetna, zastanawia mnie tylko ta taka ramka na 5 fotce sypialni... Bardzo dobry klimat, podoba mi się. |
Super, tylko jedno zastrzeżenie :P Czekoladki koło łóżka? Oo
9,99/10 |
Bryła szczerze mówiąc była przekopiowana ze zdjęcia młyna wodnego który znalazłam w necie. Nie bardzo wiedziałam jaki nadać mu kształt bo takowego na żywo nigdy nie widziałam:P
Aaaa czekoladki:D miały być na stoliczku obok, ale zabrakło miejsca, to upchnęłam je na podłodze, sama przechowuje słodkości w szafce obok łóżka, żeby w razie czego sobie podjeść w nocy;) |
@up: czyżby z MTS? ;] Też tam podobno był jakiś młyn ;]
Twoja, umeblowana wersja, jest świetna. Ma styl i odpowiedni klimat :) Muszę powiedzieć, że jestem wręcz urzeczona tą pracą :D 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:53. |