![]() |
Zwykła Willa [BRAK ZDJĘĆ]
Cześć !
Już dawno chciałem dodać nowy dom na forum. Myślę że jest on ładniejszy niż ten pierwszy. Jego koszt to Ok.100000$ Mam nadzieję że się spodoba. Robiłem go 2 dni. I starałem się wszystko rozplanować. Zapraszam do zwiedzania : I tyle Pa! Whiskey04 |
Odp: Zwykła Willa
A wnętrze?
|
Już edytowałem, bo chciałem sprawdzić czy zdjęcia będą działąć :P
|
Aaaah.! Razi!!
B. mi się nie podoba, kolory do siebie nie pasują, złe zdjęcia [bo widzę niebo ;/ ]. Wg mnie to nic do siebie nie pasuje. Nie dam oceny liczbowej, ponieważ na pewno oczekujesz na wyższe. |
Nie będę oceniał w skali. Ładnie. Tylko trochę zbyt jaskrawo, można dostać oczopląsu, albo szamotania pępka. Nie dawłbym w salonie takich wypolerowanych tych parkietów no i inny telewizor.
|
Szczerze, jakoś niezbyt mi się podoba :( Sprawia wrażenie "poplątanego" :/
4/10 |
Z zewnątrz mi się w ogóle nie podoba, szczególnie bryła. Widać, że próbowałeś zrobić jakiś ogród, alejki, za co +, choć może nie do końca ci to wyszło. Kiedy zobaczyłam pierwsze fotki wnętrz, pomyślałam sobie, o chociaż tutaj jest lepiej, ale gdy doszłam do salonu...
Generalnie trochę pomieszałeś wszystko. Nowoczesny wygląd domu, np. w pokoju dziecka, czy w przedpokoju zupełnie nie pasuje do wystroju kuchni, czy jadalni. Tymi szafkami przy łóżku w sypialni, to już mnie po prostu rozwaliłeś :D Pokój dla dziecko jest nawet, nawet, ale mam wątpliwości, czy jakieś dziecko faktycznie czułoby się tam dobrze, jak dla mnie trochę za zimny. Bez oceny liczbowej :P |
W środku jest o wiele lepiej niż na zewnątrz. To muszę przyznać. ;]]
Cóż. Ta lustrzana podłoga daje wiele efektu. Nadal nie wiem skąd wy ludzie ją bierzecie! :( ;) Cóż, wewnątrz jest lepiej jak już wspomniałam - 7/10 - popracuj nad bryłą. |
Wnętrza średnie :/. Albo sztywno postawione komplety, albo niezbyt ciekawie pomieszane style.
Co do zdjęć- widzę, że masz OŻ, to mógłbyś dodać łaskawie sufity? Ale zawsze w każdym (dobra, są wyjątki) domku jest coś ładnego. U Ciebie jest to urocza jadalnia. Dam 7/10- na zachętę, bo widzę, że dopiero zaczynasz swoją przygodę z domkami. |
No ten dom bardziej mi się podoba niż poprzedni...Jedne co mnie odrzuca to taki obraz(?) w pomieszczeniu nr 5 ;) 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:31. |