![]() |
Za miastem. [clean] [BRAK ZDJĘĆ]
Witam :)
Mam nadzieję że jeszcze o mnie nie zapomnieliście :) Po długiej przerwie przedstawiam wam mój nowy domek :) Przeznaczony jest dla 4 osobowej rodziny :) Dedykuję go: - Symfonia - Wikuńka - Liv Zapraszam do oglądania :) Według mnie sypialnia jest najgorsza, ale to wam pozostawiam ocenę. Matt |
Odp: Za miastem. [clean]
Dziękuję za dedykację :*
Domek może nie jest idealny, ale aż tak źle nie jest :) Oceniając po kolei: Bryła- za ciemna; zadaszenie nad tą "werandą" w ogródku nie pasuje :/ Ogród- nic specjalnego, ale jest OK. Hall- ten dywan tam nie jest potrzebny. Salon- żółte tapety nie pasują do tych firanek :/ Poza tym, dwa zdjęcia to trochę mało... Kuchnia- sory, ale nie podoba mi się :( Jadalnia- wydaje mi się w takim trochę "staroświeckim" stylu; zmieniłabym tapetę. I ten dywan... Sypialnia- pusto, bez wyrazu :( Masz rację- wyszła najgorzej. Pokój chłopca- nawet fajny ;) Po rzutach widzę, że niektóre pomieszczenia są ciut za duże, np. salon. I nie wszystkim pomieszczeniom zrobiłeś zdjęcia... Ogólnie... 5/10. Za sam domek miałbyś całą 6, ale... Jakość prezentacji też się niestety liczy :/ |
Domek z zewnątrz jest bardzo ładny. Jest taki kolorowy, widac, że jest za miastem i przypomina swoim stylem styl amerykański. Ale niestety na tym pozytywy się konczą :(
Wewnątrz jest tak smutno, bez wyrazu i ciemno (powróciliśmy do polskiego realu ;)) Gdzieniegdzie jest zbyt dużo wolnego miejsca, a wszechobecne białe ściany mnie odpychają na kilometr. Po za tym standardowo: - pomieszane style i kolore - w niektórych miejscach przepych, a w innych brud, smród i obóstwo - niewyraźne, za małe zdjęcia, na których wszystko się rozmazuje - brak konkretnie określonego celu domku- nijaki i nie wiadomo po co ;) Pozdrawiam! |
Nie podoba mi się...
1. Straszna elewacja 2. Brzydka dachówka czy co to tam jest 3. Pomieszane style Hall jest okropny, meble w kuchni nie pasują do niczego, jakiś dziwny salon... W każdym bądź razie nie jest to najlepszy projekt... 4/10 |
Trochę mi przeszkadza zadaszenie tarasu, ale ogółem bardzo mi się podoba.
To ma zabrzmieć teraz jak komplement, bo wykorzystałeś tapetki i recolory, za którymi bardzo nie przepadam, ale jakoś jak zestawiłeś to w całość i tak na wszystko patrzę, to nic mnie nie razi ;) Całkiem dobrze sobie poradziłeś. No a bryła i rozkład pomieszczeń należą do moich ulubionych - proste, przytulne, nie zaśmiecone dodatkami z neta. Dodakowy plus za piętro/poddasze. Naprawdę widać, że bardzo się starałeś :) @ Gio - a gdzie Ty wszędzie widzisz te białe ściany? ;) |
Cytat:
|
Te ściany są kremowe :P
W sumie to mi się podoba ten domek za miastem ;] Bardzo słabe zdjęcia, ale nieźle wykorzystałeś to co maxis dał. Niektóre rzeczy naprawdę strasznie wyglądają w zestawieniu ze sobą, ale da się przeżyć. |
Dla mnie to jest beż albo ecru. Ale dobra. Dom mi się nie podoba, style są pomieszane. Kolory jakieś takie dziwne. Drzwi wejściowe i weranda mi się nie podobają. Ogólnie to słabiutko.
kubuss |
Echm .... Bryła ujdzie w tłoku, ale ogród i wnętrza to porażka :( Na przyszłość, włączaj światło w simowych domkach, popracuj też nad robieniem zdjęć 5/10
|
Cytat:
Wszystkim dziękuję za oceny i komentarze :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:12. |